spot_imgspot_img
spot_img

Letisztult és egyszerű vonalak a következő szezonra

-

Article Top Ad (AdSense)

A lengyel Simple márka a rá jellemző minimalista, modern stílusban köszönti a következő szezont. A legújabb, 2022/23 őszi-téli kollekció egy olyan válogatás, amit a nemes egyszerűség rajongói keresnek a divatban, lépést tartva a modern életmód kihívásaival. Néhány feltűnő szín, ugyanakkor összességében visszafogott színpaletta és a modernizált klasszikusokon alapuló fazonok garantálják, hogy a Simple márka legújabb darabjai egy szezonnál jóval tovább legyenek részesei a ruhatáradnak.  

Az új szezon kezdete jó alkalom arra, hogy átnézd és felfrissítsd a ruhatáradat. Mi a cél? Hogy modern, minimalista nőként egységes, egymást kiegészítő ruhatárad legyen? A megoldás nem más, mint a kapszulagardrób. Ennek lényege, hogy a minimális számú ruhából, cipőből és kiegészítőből álló ruhatárad különböző módon kombinálva mindig kifogástalan megjelenést eredményezzen. A Simple márka tervezőjét egy ilyen típusú szekrény gondolata vezérelte a 2022/23-as őszi-téli szezon kollekciójának megalkotásakor. 

„Az volt a célom, hogy egy hétköznapi, többnyire a klasszikusokra építkező városi kollekciót hozzak létre egy olyan nő számára, aki nem zárkózik el a hagyományos megoldásoktól. Úgy döntöttem, hogy a klasszikusokból indulok ki. De egy kicsit „leporolom” őket, hogy modern külsőt adjak nekik, következetes és korlátozott színsémát használva. Az univerzális és bizonyos értelemben időtálló formákat úgy alakítottuk ki, hogy azok ne csak egy szezon erejéig maradjanak a ruhatárban. A kollekciót olyan alapdarabokkal egészítettük ki, melyek minden nő ruhatárának alapját képezhetik.” – mondja Wojciech Bednarz, a márka vezető tervezője. 

letisztult
Fotó: Simple – modivo.hu

A márka kapszulakollekciója közvetlen utalás a klasszikus őszi-téli női fazonokra. Ám egy modern kiadásban, amit kényelmes megoldások és kényelmes anyagok jellemeznek. Olyan fazonokról és anyagokról van szó, amik eleganciájuk ellenére semmilyen módon nem korlátozzák a mozgást. A legtöbb darab visszafogott színekben (fekete, bézs, elefántcsont, klasszikus sötétkék) pompázik. Ezeket itt-ott merészebb színű elemek (a piros és a kék egy erős árnyalata) törik meg. Ez a színválaszték időtlen fazonokkal kombinálva lehetővé teszi olyan koherens és esztétikus szettek létrehozását, melyekben a letisztultság és egyszerű forma kerül előtérbe. 

Simple pulcsi
Fotó: Simple – modivo.hu

Az új Simple kollekcióban a felsőruházat számos változatát találjuk. Mackó kabátot bézs és fekete színben, oversized kabátot nagy hajtókával és derékszíjjal, piros, fekete és teveszínben, steppelt, fekete színű dobozkabátot és több pehelykabátot. Általános jellemzőjük a testet körbe ölelő forma, mely a modern nő őszi-téli ruhatárának legfontosabb alapdarabjává teheti őket. A férfias elemekkel rendelkező kabátok szintén hangsúlyosak ebben a kollekcióban. Ezt a két stabil pillért a kötött minták egészítik ki. Pulóverek, ruhák és szoknyák, melyek lehetnek testreszabott és laza, dobozos fazonúak.  

A minimalista, hétköznapi városi kollekció az aktív, egyensúlyt kereső nőknek készült. A Simple új kollekciója megtalálható a MODIVO.hu oldalán és az alkalmazásban. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!