Lepd meg parfümmel a kedvesed Valentin nap alkalmából

-

Rohamosan közeledik a nap az évben, mely előtt a szerelmesek izzasztó koncentrációval igyekeznek megtalálni a tökéletes ajándékot a kedvesük számára. A lehetőségek tárháza végtelen – nem csak az üzletek polcai telnek meg a különböző színes-ízes-szagos Valentin-napi termékekkel, de a parfüm márkák is ilyenkorra időzítik legbódítóbb illatbombáikat. Most a bizonytalan, de lelkes ajándékkutató romantikusoknak mutatunk egy összeállítást a legkelendőbb parfümökből, melyekkel igazán boldoggá tehetik kedvesüket!

Lépj be a szerelem bolondos univerzumába!

Az ESCADA egy ellenállhatatlan új illattal lobbantja fel a szerelem lángját, így ünnepli az őrületes érzelmeket. A Fairy Love – az új Eau de Toilette, amely megragadja az szerelem első fuvallatának fordulatos izgalmát és mélységét – elcsábítja azokat a nőket, akik imádnak szerelmesek lenni – szenvedélyesen, végtelenül és nyíltan.

Az illat arra ösztönzi a lányokat, hogy lépjenek be a Fairy Love karnevál titkos világába és engedjék el magukat a szerelem szerelmeseinek varázslatos országában. A különleges hely minden apró részlete a szerelemhez szóló óda része: a játékok, a hullámvasutak és az ikonikus ESCADA-szív formájú édességek

A parfümkészítő, Nathalie Gracia-Cetto által alkotott virágos-gyümölcsös Fairy Love illat megtestesíti a túláradó szerelem tiszta boldogságát. Zamatos málnajegy emlékeztet a karnevál édességeinek ellenállhatatlan élvezetére, míg csillogó Nashi körte nőiességet és frissességet áraszt. Az alapjegyben finom jázmin ad könnyedséget és misztikusságot ennek a kellemes Eau de Toilette-nek.

A csábítás története folytatódik

Az idei évben, Valentin-napon a BOSS Parfums arra bátorítja a nőket és férfiakat, hogy az új BOSS The Scent Pure Accord for him és for her bemutatásával megújult és romantikus nézőpontból szemléljék a csábítás művészetét. A ragyogó illatduó a BOSS The Scent nyelvén elmesélt, csábításról szóló hiteles történet új fejezete, melyet egy fantasztikus kampány tár elénk.

A BOSS The Scent Pure Accord for him élénkítő gyömbérrel indít, majd kibontakozik a szívjegy egzotikus Malinka gyümölccsel. A rendkívül egyedi és érzéki, fehér bőrhatású alapjegy az Eau de Toilette új illatdimenzióját teremti meg, melegségével és fényével tökéletes harmóniát kölcsönöz az illatkompozíciónak.

A BOSS The Scent Pure Accord for her fejjegyei közt találjuk a szikrázó bergamottot, míg az érzéki Osmanthus virág az illat szívét tölti fel ragyogásával. Az alapjegyek közt a pézsma puha lepelbe burkolja az illatkompozíciót, természetes egyensúlyt teremtve a lágyság és erő között.

Energikus, és ragyogó illatok a boldog élet utcájában

A Tiffany & Co. bemutatja illatkollekciója legújabb remekét: Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum. Az új parfüm a Ház optimista életszemléletét tükrözi energikus, ragyogó és rabul ejtő illatkompozíciójával. A Ház legújabb illata egyben főhajtás a Tiffany gyémántból és nemesfémekből készített, szemet gyönyörködtető ékszerei előtt, és arra ösztönöz, hogy a Rose Gold Illatfelhőjén át szemléljük a világot.

A sugárzó, pezsgő Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum az innovatív Jerome Epinette mesterparfümőr remekműve. Az illat ragyogó és játékos fejjeggyel indít, melynek meghatározó összetevői a feketeribizli, a rózsabors és a licsi.  A szívjegy ékessége a különleges japán hibrid, a kék rózsa akkord, amely a Tiffany márka egyik jellegzetes színárnyalatát idézi meg, és egyben gondoskodik a parfüm finom illatáról.  Az alapjegyeknél a pézsmával és írisszel elegyített pézsmamályva (ambrette) magok puha melegséget kölcsönöznek az illatnak.

Az üde, rózsás orca színében pompázó esszencia sugárzó fényárba burkolja az illatüveget, melynek formavilága, metszése a Tiffany rose gold ékszereit varázsolja elénk és a Tiffany legendás gyémántcsiszolási technikáiból merít ihletet.

Palackba zárt modern és sokoldalú nőiesség

Carolina Herrera a Good Girl illatcsalád legújabb tagjával, a fényűző és meglepő Very Good Girl Eau de Parfummel folytatja a modern nőiesség felderítését.

Ahogy az elmúlt évek társadalmi változásai bizonyítják, a nőiesség bármit magába foglalhat. Finomság és erő, intelligencia és szépség, határozottság és empátia nem zárják ki egymást. Ezek a kortárs kódok, és a női lét szépsége pont ezek sokoldalú, kiszámíthatatlan természetében rejlik. A Very Good Girl egy új illatkaland, meglepő csavarral a közepén: míg az illatcsalád korábbi termékei a jázmin vagy a tonka bab elsöprő erejére építettek, ez az új Eau de Parfum az illat alapjegyét hangsúlyozza, erejét a különleges, új alakban megjelenő rózsára alapozza.

A Very Good Girl egy virágos gyümölcsös illat. A játékos, huncut vad ribizli indítja ezt az aromás utazást, amit később az egzotikus licsi magabiztossága tesz teljessé.

Szabad szellemiség és üde energia

1952 óta a szabad szellemiség és az üde energia a Chloé márka fő ismertetőjegyei, melyek az alapító, Gaby Aghion nevéhez kötődnek. Ezek az irányvonalak érvényesülnek a márka nők iránti viszonyulásában és jelenlétében a divatvilágban.

Legyen szó a divatról, vagy az illatokról, a Chloé arra törekszik a tervezés során, hogy a környezeti hatásokat csökkentse. Az alkotómunka és az értékek megújult jelentéssel kapcsolódnak össze és harmonikus egységet alkotnak.  Az új illat, az Eau de Parfum Naturelle a különleges Chloé illatkollekció új tagja is ezt a szellemiséget tükrözi.

Az esszenciális rózsa bársonyos csokorban fonódik össze a nerolival, és remekül kiemeli a citron és a feketeribizli rügyek élénk üdeségét. A lágy, nap melegét idéző mimóza abszolútum érzéki virágos kisugárzása együtt vibrál a cédrusos alapjegyek egyedi rezgésével. Az erőteljes, mégis finom, jellegzetes fás utóillat órákon át érezhető. A rózsán kívül számos más összetevőt is nagy gonddal válogattak össze: a citron és neroli esszenciák Marokkó és Olaszország fenntartható gazdaságaiból származnak.

 

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!