Legyen jó illatú az idei Mikulás!

-

Hamarosan indul az Adventi visszaszámlálás, és vele együtt kopogtat a Mikulás. A Lush termékeiből szemezgetünk, hogy minden ablakba a legjobb ajándék kerülhessen.

Édes és állatias örömök a fürdőkádban      

Butterbear fürdőbomba

Egy visszatérő cukiság, megújult külsővel. Készülj az ylang-ylang olaj és a bőrpuhító fair trade bio kakaóvaj jó nagy maciölelésére!

I Want a Hippopotamus for Christmas fürdőbomba

Minden ok megvan a boldogságra, mert ez a bestseller fürdőbomba idén is visszatér! Felemelő illat, kifinomult, orgonalila viz és a pattogós cukorka okozta ASMR-élmény – mind akarunk magunknak egyet!

   Velünk a karácsonyi fürdőzés csupa móka és kacagás   

Secret Santa ajándékcsomag

Ünnepi fürdőklasszikusok duója egyenesen a Lush műhelyéből! Mi is lehetne olyan karácsonyi, mint a mentolos Candy Cane vagy a vidáman álmosító Snowman Dreaming hóembere?

The Night Before Christmas ajándékcsomag

Ez az ellazító fürdőbombaduó még a legizgatottabbakat is megnyugtatja Szenteste. Tökéletes, hogy boldog karácsonyt kívánj vele valakinek és nyugodj éjszakákkal ajándékozd meg.

  Tündérvarázs a zuhanyzáshoz   

Snow Fairy szappan

Karácsonyi kedvencünk szenzációsan édes illata most a kézmosási rutinodnak is a részévé válhat. A rengeteg rózsavíz és fair trade bio aloe vera tündéri puhasággal vár. Vigyél vele egy kis varázst a kézmosásba és a fürdésbe!

   Cukorédes figyelmesség   

Sweet Christmas ajándékcsomag

Édesszájú vagy és nagyon vágysz valami karácsonyi édességre? Ki is tudna ellenállni a Butterbear fürdőbomba és a Snow Fairy habfürdő cukros illatának?

Little Snow Fairy ajándékcsomag

Ha szükséged van az életedben egy kis Snow Fairy varázsra, ez a kis ajándékcsomag megoldja a dolgot! Dőlj hátra, és hagyd, hogy a fürdőbomba édes illata körbepezsegjen, majd koronázd meg a vattacukros tusfürdővel.

A bombák a naptárba tartoznak   

Hey! Hollywood! fürdőbomba

a kezd kicsit sok lenni az ünnepi zsongás, nyúlj ez után a frissítő, borsmentás bomba után. Ahogy a szikrázó zöld élénkrózsaszínbe vált, érezni fogod, hogy újratöltődsz és készen állsz arra, hogy mindenkit újra lenyűgözz.

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!