spot_imgspot_img
spot_img

Légy önmagad az Oakley segítségével!

-

Article Top Ad (AdSense)

Az Oakley szemüvegmárka elindította a téli sportokra fókuszáló „Be Who You Are” kampányának utolsó fejezetét. Az együttműködő sportolók most arra emlékeztetnek, hogy az egyénileg bejárt utak azok, amik végül egyesítenek bennünket.  

Az Oakley Unity Anthemben hat sportoló – Mikaela Shiffrin, Ståle Sandbech, Mark McMorris, Sage Kotsenburg, Henrik Harlaut és Eileen Gu – működik közre. A rövidfilmben a szereplők elindulnak a havas lejtőkön, miközben megismerhetjük sajátos hozzáállásukat a sportágukhoz, valamint életútjukat. A kisfilm amellett, hogy bemutatja az Oakley-t képviselő sportolókat, hangsúlyozza az egymásra támaszkodás fontosságát az egyéni és a közös sikerek elérésében. 

„Itt az ideje, hogy ünnepeljük a sportot, és annak életeket átalakító erejét, különösen azok után a kihívások után, amelyeken mindannyian keresztülmentünk az elmúlt években” – kezdte Caio Amato, az Oakley globális márkaigazgatója.

„A sport arra tanít minket, hogy nem minden a dicsőségről, a tehetségről vagy a győzelemről szól. A vereségek elkerülhetetlenek, és mindig vannak bizonytalan pillanatok, amikor magányosnak vagy akár megtörtnek érezzük magunkat. A sport mégis újra és újra bebizonyítja, hogy a nagyszerűség nem azt jelenti, hogy a legerősebb vagy, hanem azt, hogy milyen erősen térsz vissza egy-egy kudarc után. Így hirtelen minden egyes vereségből lehetőség lesz a felemelkedésre.”

A Unity Anthem mellett az Oakley bemutatta Unity kollekcióját is. A kollekció három népszerű Oakley szemüvegstílust – Line Miner, Flight Deck és Flight Path –, valamint négy sport- és lifestyle szemüvegstílust – HSTN, Jawbreaker, Radar, EV Path, Radarlock és Encoder –, valamint két sisakot – ARC5 Prot és MOD1 Prot – tartalmaz élénk, új színekben.

A szemüvegek lencséi egy új Prizm™ árnyalatot kaptak, a Prizm™ Snow Rose Gold először érhető el a modelleken. Ezt az Oakley által szabadalmaztatott technológiát úgy tervezték, hogy javítsa a színeket, növelje a kontrasztot, és kiemelje a részleteket bizonyos környezeti hatásokban. A lencsék ezáltal sokkal tisztább látást biztosítanak a hegyi környezetek különböző fényviszonyaiban.

A biztonsági funkciókkal és a látványos fényezéssel ellátott Unity sisakok ragyogást kínálnak azoknak a versenyzőknek, akik saját útjukat szeretnék járni, miközben biztonságban is maradnak. A galaxisok megjelenését megidéző festés élénken tükröződik a napon, és a végtelen lehetőségeket szimbolizálja.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!