Legféltettebb titkaink nyomában

-

Néha érdemes nyitottan, nagyon őszintén elmerülni a saját vágyaink, fantáziánk világában. Gyógyító ereje van annak, ha alámerülünk a saját gondolatainkba, olyan mélyre, ahova csak ritkán merészkedünk.

Egyfajta terápiának is felfoghatjuk a titkos napló írását, ahogyan a fordított színezővel való alkotást is. Most 3 olyan kiadványt mutatunk, amelyek mindegyike az elmerengést segíti. Szórakoztatnak, nagy felismerésekhez vezetnek, és a család tagjait is közelebb hozhatják egymáshoz.

Titkos énünk

A legféltettebb titkainkban az a jó, hogy csak mi tudjuk őket igazán. Mi vagyunk az őrzői, ismerői, értői. Az Elmerengők Árnyék naplója elég bevállalós kérdésekkel van tele. Profin el kell dugni a világ szeme elől ezt a kis könyvecskét, ha ki akarjuk tölteni. Itt bizony olyasmikre is rácsodálkozhatunk magunkkal kapcsolatban, amit talán még egy baráttal, de még pszichológussal sem beszéltünk meg.

Pár gondolatébresztő, titokcsalogató kérdés a könyvből:

  • A legrosszabb tanács, amit valaha kaptam
  • Erotikus fantázia, amit valamiért szégyellek
  • Egy szó, kifejezés, amire ugrok
  • A pillanat, amikor a legnagyobb biztonságban éreztem magam
  • Az eset, amiről senki nem tud, de bárcsak újraélhetném

Izgalmas, merész kérdések, ugye?

titkos napló
Árnyék napló kép:bcool/R.Szabó Zsuzsa

Fordított színező

A felnőtt színezők igen nagy népszerűségnek örvendenek mostanában. Stresszlevezető, koncentrációs készség növelő, vidám, nyugodt perceket ígérő kiadványok ezek. Ám mi van akkor, ha kicsit megbolondítják a koncepciót? Mi van, ha nem nekünk kell színezni, mert a színek már adottak? Ilyen a Vonalzó című tarka füzet, amelyben megannyi stílusban elkészítették a színpacákat, nekünk csak alakokat, formákat kell rájuk, hozzájuk alkotni. A titkaink, mélyebb vágyaink itt is megmutatkozhatnak akár formákban és kompozíciókban.

Egy kis kedvcsináló a füzetből:

Te miket rajzolnál?

egyedi karácsonyi ajándékok
kép:elmerengok.hu

titkaink nyomában
kép:bcool/R.Szabó Zsuzsa

titkaink nyomában
kép:bcool/R.Szabó Zsuzsa

 

Família – családunk krónikája

Ez az interaktív interjú könyv gondolatindító kérdéseket tartalmaz. Nem akármilyen itt sem az alapkoncepció! A könyv célja, hogy a felmenőkkel párbeszédet indítsunk, a múltra és jelenre is odafigyelő, értő fülre van szükség és persze nyitott szívre.

Először is, arra kér minket a kiadvány, hogy képzeljük el a saját galaxisunkat. Ebben a bolygórendszerben gondolkozva a családi viszonyrendszer is egy újfajta szemszögből ragadható meg. A bolygó-rajz meglódíthatja az érzelmeket, gondolatokat. A pakkban sok kérdés segíti az egymásra nyitott emberek önfeltárulkozását, kapcsolódását.

titkaink nyomában
kép:elmerengok.hu

titkaink nyomában
kép:elmerengok.hu

Ha érdekelnek ezek az egyedi kiadványok, itt tudsz nézelődni: elmerengok.hu

Ezeket a cikkeket is nézd meg:

Érzelemfeldolgozó és kapcsolatépítő kártyák, amiket ki kell próbálnod

Ezért erősíti a köteléket a párok közt a szeretetnyelv ismerete

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!