spot_imgspot_img
spot_img

Különleges kutyafekhelyek különleges kutyusoknak

-

Article Top Ad (AdSense)

Spoonflower díjas mikrovállalkozó és magyar grafikus együttműködésével készültek ezek a különleges kutyafekhelyek.

Az egyedi tervezésű, trendi kézműves kutyafekhelyeket készítő Happy Beast Design egy magyar grafikussal, a Barbsiegraphy-ként ismert Jen Barbival közösen tervezte meg legújabb színes, vidám, limitált elérhetőségű nyári Summer Blossom kollekcióját. Az együttműködés a Spoonflower designer marketplace kreatív kisvállalkozásokat támogató programjának segítségével valósult meg.

kutyafekhely-Happy Beast
Fotó: Happy Beast Design

A Happy Beast Design olyan egyedi designer kutyapárnákat alkot vidám és friss mintákkal, amelyek amellett, hogy kényelmes fekhelyet biztosítanak a házi kedvencek számára, tökéletes lakberendezési kiegészítői a modern otthonoknak. A mikrovállalkozás alapítója, Zsiray Adri minden darabot kézzel készít, kis szériában. A kézműves párnák négyféle méretben és többféle színváltozatban érhetőek el, de a vásárlóknak arra is lehetőségük van, hogy egyénileg válogassák össze az anyag- és színvariációkat.

A márka legújabb Summer Blossom kollekciója Jen Barbi, Barbsiegraphy grafikus együttműködésével érkezik: a több méretben elérhető kényelmes kutyafekhelyeket a két alkotótól megszokott merész színvilág és formabontó design jellemzi. A limitált nyári sorozat darabjai szintén tökéletesen saját stílusra szabhatók, ugyanis a párna méretének kiválasztása mellett akár a fekhely alsó, egyszínű anyaga, valamint a középső díszcsík színe is szabadon változtatható.

Happy Beast-kutyafekhely-kutya
Fotó: Happy Beast Design

Az együttműködés a Spoonflower designer marketplace kreatív kisvállalkozásokat támogató nemzetközi programja, a Small Business Grant keretében valósult meg, ahol a Happy Beast Design-t is díjazták a nyertes 15 kis- és mikrovállalkozás között. Az online platform lehetővé teszi a tervezők számára, hogy saját grafikákat és textilmintákat tegyenek közzé, amelyekből aztán bárki rendelhet, hogy egyedi, kézműves termékeket készíthessen a felhasználásukkal.

A limitált darabszámban elérhető Summer Blossom párnák a Happy Beast Design weboldalán érhetőek el.

További információ:

Nonn Eszter

eszter.nonn@gmail.com+36204525376

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

Ezeken a strandokon a kutyák is fürödhetnek

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!