Különleges karácsonyi ajándékok a Lushtól

-

Csodálatosan illatos, vidám, színes és tele meglepetésekkel! Idén is nagy választékban találsz ünnepi ajándékcsomagokat ápoló-, fürdő- és zuhanytermékekkel. Szépen becsomagolva, masni és egy aranyos üzenet… ki ne várná a szeretettel az ajándékát? De a csomagolási őrület mellett egy dolgot nem szabad elfelejteni: a környezetet.

Tudtad, hogy…?

  • A Lush minden jelenlegi csomagolása 100%-ban újrahasznosított.
  • A felhasznált papír 100%-ban újrahasznosított papírból, pamuting gyártásból származó maradékokból, lokta- és banánszálakból áll, hogy csak néhányat említsünk.
  • Több mint 1 000 000 újrahasznosított palack él ma is Lush szalagként.
  • Minden címke és termékleírás 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható.
  • Az ajándékokban levő termékeket Ecoflo nevű töltőanyaggal védik, amely GMO-mentes kukoricakeményítőből készül.

The Night Before Christmas

Ez az ellazító fürdőbombaduó még a legizgatottabbakat is megnyugtatja Szenteste. Tökéletes, hogy boldog karácsonyt kívánj vele valakinek és nyugodj éjszakákkal ajándékozd meg.

Merry Christmas

Karácsonyi fürdőbombák tradicionális, klasszikus válogatása egy fényűző, többször használható dobozba zárva. Ez a meglepetés garantáltan boldoggá és vidámmá teszi a fürdés élményét, legen szó a zamatos Orange Pop és Jingle Bells felemelő illatáról, a mentolos Hey! Hollywood!-ról vagy az édes és melengető Shoot For The Starsról.

Snow Time

Ez az ajándék remek alkalom, hogy a macik és a hóemberek hócsatázzanak egy nagyot! A csomagban öt játékos terméket találsz a fürdéshez és a testápoláshoz. Ezek a havas témájú darabok kellemesen felmelegítenek egy fagyos nap után.

Christmas Bathtime Favourites

Ez a tökéletes tízes fürdőbomba-válogatás a visszatérő kedvencek mellett vadonatúj 2021-es innovációkat is tartalmaz. Akár valami édességre vágytok, akár egy kis gyümölcsös energialöketre, akár egy meleg, fűszeres ölelésre, ebben a kalapdobozban az egész család talál kedvére valót az ünnepi időszakra. A fürdés fanatikus rajongói pedig akár egymaguk is elhasználhatják az egész csomagot!

The Art of Christmas Bathing

20 fürdőszépség a Lush-tól a fürdés szerelmesei számára a művészi szintű karácsonyi pancsoláshoz. Tökéletes családoknak vagy egyetlen NAGYON szerencsés illetőnek!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!