spot_imgspot_img
spot_img

Különleges installációval készül a Lexus

-

Article Top Ad (AdSense)

A Lexus immár negyedik éve a Design Miami autóipari partnere, idei installációjának középpontjában a Lexus elektrifikált, karbonsemleges jövő víziója áll. A Lexus LF-Z koncepciója által inspirált kiállítási installációt Germane Barnes, a Studio Barnes igazgatója és a University of Miami School of Architecture asszisztens professzora jegyzi.

A Lexus ismét a Design Miami kiállítás partnere lesz, ahol együttműködőként is részt vesz a Miami Egyetem partnereként egy olyan vízióval, amely az elektrifikált jövő következő generációs formatervezését vetíti előre. A projektet a Miamiban lakó építész, formatervező és oktató, Germane Barnes vezeti, akit széles körben elismernek különleges építészeti alkotásai miatt. A Lexus LF-Z koncepció által inspirált projekt az autóipar jövőjének emberközpontú, karbonsemleges és aprólékosan megmunkált koncepcióját tárja elénk, amelyet a Studio Barnes csapata és a Miami Egyetem hallgatói formálnak különleges installációvá. A Design Miami/ 2021 kiállításon látható alkotás olyan digitális részegységekkel rendelkezik majd, amely segít feltérképezni az elektrifikált, karbonsemleges, emberközpontű jövő lehetőségeit. Az installáció fizikai valóját dinamikus digitális élmény egészíti ki, amely világszerte mindenkihez szól.

„A Lexus már régóta szolgáltat inspirációt a munkámhoz; a luxus, a kézművesség és a jövővel kapcsolatos víziója minden kulturált és közösséget inspirál, és valódi minőségi ikont hoz létre. Lenyűgöző lehetőség, hogy egy olyan installációt hozhatok létre, amely erre az örökségre épít, miközben az LF-Z Electrified koncepció potenciáljára és víziójára épít. Izgatottak vagyunk, hogy megmutathatjuk a világnak a jövőben rejlő potenciált az idei Design Miami/ kiállításon – egyrésze a Lexus következő generációs járművének felfedezésével, másrészt pedig a velem együtt dolgozó formatervezők új generációjának tehetségével, energiájával és víziójával felvértezve.” – avat be Barnes.

„Örömmel társultunk Germane Barnes csapatával, valamint a Miami Egyetem hallgatóival az idei Design Miami kiállítás alkalmából, és már alig várjuk, hogy az emberközpontú, karbonsemleges jövőről szóló koncepció valóra váljon. Az LF-Z Electrified a Lexus következő fejezetét jelképezi, kikövezve az utat a következő generáció előtt. Az installáció ezt a víziót közelíti meg a jövő formatervezőinek perspektívájából.” – fogalmaz az együttműködés kapcsán Brian Bolain, a Lexus globális marketingvezetője

A Design Miami 2021. december 1. és 5. között várja a látogatókat a Miami Beach Convention Center épületében.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!