Különleges éjszaka vár a Párizsi Operában

-

A világ legnépszerűbb online szállásfoglaló portálja, az Airbnb kihagyhatatlan lehetőséget kínál a musical és az opera műfaj rajongóinak. A látogatók először tölthetnek egy éjszakát a párizsi operaház luxus páholyában, melynek belső berendezését nem más, mint az Operaház fantomja című világhírű musical ihlette.

Élmény a királyi páholyban

A Párizsi Opera több mint 350 éve az alkotóművészet központja, mely színvonalas és sokszínű programokat kínál a látogatóknak. Most azonban egy egészen különleges élményt nyújt az érdeklődőknek.

A vendégek a Palais Garnier legnagyobb páholyában, az ún. „Becsület-páholyban” aludhatnak, mely egyébként a főméltóságok számára van fenntartva. A gyönyörű kabint az exkluzív vendégélmény érdekében alakították át. Ez a legtökéletesebb hely a házban, ahonnan megcsodálhatjuk az operaház belsejét, valamint színpadának lenyűgöző építészeti szépségét.

Luxus páholy a párizsi operaházban (Fotó: Airbnb.com)

A lenyűgöző környezeten kívül számos programot is magába foglal a két főre szóló szállás ajánlat. Részt vehetünk egy különleges vezetett túrán, mely bepillantást enged a Palais Garnier rejtett részeire, ahová egyébként nincs szabad vendégbejárás. Megtekinthetjük az Opera hihetetlen magánarchívumát és a híres földalatti tavat is, amely a legendás darabban szereplő Fantom otthona.

Luxus randevú

Ezen az estén valóban úgy érezhetjük, hogy álmaink randevúja valósul meg. Először az operaház tehetséges balerinájának különleges magánszámát csodálhatjuk meg, majd egy exkluzív előadást nézhetünk a Párizsi Operaakadémia művészei jóvoltából, amit egy pohár pezsgővel koronázhatunk meg. Ezután egy fényűző vacsorán vehetünk részt az Opera színpada mögött található nagy múltra visszatekintő Foyer de la Danse elnevezésű tánc-próbateremben.

A világhírű darab ihlette luxuspáholy (Fotó: Airbnb.com)

Az elképesztő esti program és az éjszakai ott tartózkodás ára ennek ellenére bárki számára megfizethető, ugyanis mindösszesen 37 euróba (nagyjából 14.000 Ft) kerül, ám az odautazás költségét nem foglalja magába. A szállásfoglalás 2023. március 1-től érhető el a www.airbnb.com/opera oldalon.

Búcsú a Fantomtól?

Felmerül a kérdés, miért nyílik ez a különleges lehetőség a világ egyik leghíresebb műemléképületében. A válasz nagyon egyszerű. Ez a kivételes ajánlat az Airbnb örökségturizmus programjának része, mellyel a 36 éve sikeresen futó broadway-darabot szeretnék méltó módon elbúcsúztatni.

A fantom legendás maszkja (Fotó: Airbnb.com)

Az 1986-os londoni ősbemutató óta az Operaház fantomját több mint 145 millió embernek játszották 183 városban, 17 nyelven. Ez a Broadway leghosszabb ideig futó műsora, és több mint 70 jelentős színházi díjat kapott, köztük hét Tony-díjat és négy Olivier-díjat is. Természetesen a darab továbbra is él és 15 különböző országban tekinthető meg 2023-ban.

3 botrányos opera előadás, mely sokkolta a nézőket

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!