spot_imgspot_img
spot_img

Különleges divatbemutató a Vajdahunyad Várban

-

Article Top Ad (AdSense)

Nem mindennapi divatbemutatót tartott a ZEMA magyar porcelán és ékszerház a budapesti Vajdahunyad Várában. A ZEMA a „Szépség Reneszánsza” fantázianevet kapó bemutatón felvonultatott kézzel festett, környezettudatos porcelán ékszerek, a reneszánsz jegyeit viselik magukon, pl. Mátyás király Corvinái ihlettek több dekorációt is a kiegészítőkön. Az új kollekció alapdarabjai mellett sok egyedi vagy limitált darabszámú ( Royal) kollekció is bemutatásra került, melyek a ZEMA glamour-os vonalát erősítik. 

A modellek mellett olyan ismert hazai sztárok is kifutóra léptek mint Czippán Anett, Fésűs Nelly, Gaál Noémi, Görgényi Fruzsina, György-Horváth Zsuzsa, Madár Veronika, Pataki Zita, Som-Balogh Edina, Völgyesi Gabi, Wolf Kati. Az est házi asszonya Csisztu Zsuzsa, míg a fővédnöke Szijjártó-Nagy Szilvia volt.

Som-Balogh Edina nagyon izgult a rendezvény előtt.

„Borzasztóan élveztem a divatbemutatót, egyrészt mert imádom az ékszereket, másrészt mert régen vettem részt hasonló rendezvényen. Szerintem egy fülbevaló, egy karkötő vagy egy szép nyakék az öltözteti az embert. Csodálatos porcelán kollekciót mutattunk be, nem is lehetett választani, mindegyik nagyon egyedi és különleges volt.”

Som-Balogh Edina

Fésűs Nelly a kislányát is elvitte a bemutatóra. 

„Amikor Elza megtudta, hogy ékszerbemutatóra készülök, akkor azonnal jönni szeretett volna velem. Kislány kora óta elkísér a rendezvényekre, teljesen közvetlen mindenkivel. Szereti, ha sminkelik anyát és ő is részese lehet egy ilyen estének, pláne, ha egy ilyen helyszínen van, mint a Vajdahunyad vára. Csodálatos volt a környezet is és az egész bemutató.”

Völgyesi Gabi is örült, hogy kifutóra léphetett. 

„Közel áll hozzám az ilyen jellegű divatbemutató. A nőiességről szólt, ezek az ékszerek egyediek és a szépséget hangsúlyozzák ki. Tudtam velük azonosulni. A gyerekkori modell karrierem felé kacsingatásaim jutottak eszembe. Akkor sajnos nem értem el eredményeket, de most mégis kipróbálhattam magam.”

„A ZEMA ékszerek nemcsak egyediségükről ismertek, hanem arról is, hogy környezettudatos kiegészítők, hiszen a természetben is megtalálható (földpát, kaolin) anyagok alkotják az ékszer alapját, a porcelánt, továbbá csak manufakturális gyártással készülnek a termékek. Az egyetlen elektromos áramot használó eszköz a kemence, amelyet napelemmel működtet cégünk. Nagy örömömre szolgál, hogy egy ilyen patinás helyszínen, ennyi ember kíváncsi volt az új kollekciónkra.” -mondta Papp Erzsébet, A Magyar Porcelánért Alapítvány kurátora és az esemény főszervezője. 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!