spot_imgspot_img
spot_img

Különleges charmok a könnyebb iskolakezdéshez

-

Article Top Ad (AdSense)

A vakációnak már majdnem vége és közeleg az új tanév. A THOMAS SABO új charmjai tökéletes társaid lehetnek az iskolába való visszatéréshez. 

A pihenés és heverészés egyelőre véget ér. Itt az ideje, hogy kikapcsoljuk a vakációs üzemmódot, és belevágjunk a munkába és ehhez az is hozzátartozik, hogy megtaláld a megfelelő ékszereket, amelyekkel kiemelheted személyiségedet és egyéni stílusodat. A THOMAS SABO szimbólumos medáljai lehetővé teszik, hogy mindenki ki tudja fejezni érdeklődési köreit, tehetségét vagy egy-egy különleges emléket.  

Legyen szó tarka állatokról, hobbik szimbólumairól vagy színes gyümölcsökről, a 925-ös sterling ezüstből készült charmok szinte korlátlan kombinációs lehetőséget kínálnak, és új stílusötletek inspirációjául szolgálnak. Az osztályteremben és az iskolaudvaron egyaránt kitűnnek majd. 

A charmok tökéletes ajándékok is lehetnek, hogy az iskolakezdést vagy az iskolába való visszatérést egy kicsit vonzóbbá tegyük. Az érmékre és szívekre például szimbólumok, betűk vagy számok gravírozhatók személyes üzenetként vagy emlékként. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!