spot_imgspot_img
spot_img

Különleges barátjával tölti az idei gyereknapot Weisz Fanni

-

Article Top Ad (AdSense)

Egy különleges és igazán karakteres családtaggal bővült nemrégiben Weisz Fanni famíliája. Megérkezett hozzájuk Teki, a kis teknős, aki felvidítja és megszínesíti az életét, ráadásul otthon amikor csak lehet, sok időt is töltenek közösen. Vasárnap például „együtt nézik” a Paramount Network gyereknapi műsorát, többek között a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjait. 

Teki, a kis teknős mindössze pár hónapja költözött be Fanniékhoz, a párja lepte meg vele. A páncélos hüllők iránti rajongása azonban régi keletű, hiszen gyermekkorában kezdődött.

„Annak idején az édesanyámtól kaptam egy ékszerteknőst, akit szintén Tekinek hívtunk, mert könnyű volt kimondani. Számomra ugyanis nehéz a hangos beszéd, ezért mikor kicsi voltam, fontosnak tartottuk, hogy az összes kisállatunk neve könnyen kiejthető legyen” – emlékezett vissza a modell, aki azt is elárulta, hogy miért imádja annyira a páncélos állatkát. „Emlékszem, kicsiként mennyire megnyugtató érzés volt nézni, ahogy mászkál a kis terráriumában. Az ékszerteknősök barátságos állatkák, hamar megszokják a környezetüket.”

Fanni imádja Tekiben a lassúságából áradó nyugalmat. Pörgős életvitele mellett szükségesnek érzi, hogy a mindennapi rohanásban egy békés és megfontolt baráthoz térjen haza. Ráadásul nemcsak a valódi, hanem a fiktív teknősökért is odavan.

„Mindig is imádtam a Tini Nindzsa Teknőcöket! Egyik kedvenc mesém volt, és mindig azon gondolkodtam, vajon tényleg létezhetnek-e ilyen állatok? Szerettem volna velük találkozni, leginkább Michelangelóval, aki narancssárga maszkot visel és odáig van a pizzáért. Ő a legmenőbb!” – mesélte Fanni, aki most vasárnap, a gyermeknap alkalmából „együtt nézi” majd Tekivel a Paramount Network műsorát, ahol a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjai mellett a Túl a sövényen és a Csizmás Kandúr című animációs filmek is műsoron lesznek.

Május 30-án gyereknapi műsor a Paramount Networkön: 06:30-tól Túl a sövényen, 08:15-től Csizmás Kandúr, 09:55-től Tini Nindzsa Teknőcök, 12:00-tól Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból!

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!