spot_imgspot_img
spot_img

Közeledik a divatszakma meghatározó budapesti eseménye

-

Article Top Ad (AdSense)

Immár harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Divat & Design Ügynökség a régió meghatározó divatszakmai eseményét, a Budapest Fashion & Tech Summit-ot. A rendezvényen a nemzetközi szinten is elismert szakemberek többek között a fenntarthatóság, a változó üzleti modellek és a technológiai innovációk témaköreibe nyújtanak betekintést. A két napos szakmai fórumot a Vogue Japán szerkesztője, stílusikon és divatszakértő Anna Dello Russo és Bata-Jakab Zsófia, az Ügynökség vezetője nyitja meg. A vírushelyzetre való tekintettel a konferencia november 30. és december 1. között online valósul meg, élő bejelentkezésekkel az esemény Facebook oldalán.

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) kiemelt feladatának tekinti a szakmán belüli kommunikáció és információáramlás elősegítését. Ennek érdekében november 30. és december 1. között online rendezi meg a divatszakmai párbeszédeknek helyet adó Budapest Fashion & Tech Summit nemzetközi konferenciát. A hagyományteremtő jelleggel megrendezett szakmai fórum célja, hogy Budapest felkerüljön a fenntartható divatfővárosok palettájára és iránymutató szerepet töltsön be egy környezettudatosabb közép-európai régió kialakításában.

A nemzetközi előadók tolmácsolásában olyan, a divatipart érintő fontos kérdések kerülnek előtérbe, mint a fenntarthatóság, a technológiai innovációk, a járványhelyzet divatiparra gyakorolt hatásai, valamint az üzleti modellek változásai. Az MDDÜ fontosnak tartja a szakmán beüli kommunikáció elősegítését és az edukációt, mind az iparági szereplők, mind a divat és technológia iránt érdeklődők számára. Többek között ezt a célt szolgálja a Budapest Fashion & Tech Summit, ahol az érdeklődők ingyenesen hallgathatnak előadásokat a szakma elismert szereplőitől, akik többek között Ausztriából, Szlovákiából, Ukrajnából, Szlovéniából, Franciaországból, Olaszországból, Nigériából és az Egyesült Államokból vesznek részt az eseményen. Az előadók között olyan elismert nevek szerepelnek, mint a stílusikon és divatszakértő Anna Dello Russo a Condé Nast Italia korábbi munkatársa és a Vogue Japán szerkesztője, Luceny Fofana a Burberry marketing igazgatója, valamint Stefan Siegel, a kortárs és kezdő tervezőkre nagy hangsúlyt fektető Not Just a Label oldal alapítója.

A nemzetközi trendekhez igazodva az Ügynökség online, a Budapest Fashion & Tech Summit hivatalos Facebook oldalán rendezi meg az eseményt, élő videós bejelentkezések segítségével. A részvétel ingyenes, az angol nyelvű előadásokat pedig bárki megtekintheti. Az Ügynökség a digitalizáció segítségével és az online megvalósítással egy nehéz időszakban is folytonosságot biztosít az esemény számára. A Budapest Fashion & Tech Summit kiváló lehetőség mindazoknak, akiket érdekel a divat jövője, a technológiai újdonságok, illetve azok a környezettudatos megoldások, amelyek a jövő divatvilágát jellemzik.

További információ az esemény oldalán érhető el:

https://www.facebook.com/budapestfashionandtechsummit

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!