spot_imgspot_img
spot_img

Kiss Gergely egy Mercedes-Benz EQV volánja mögött ismerkedik az elektromobilitással

-

Article Top Ad (AdSense)

Új márkanagykövetet mutatott be a Mercedes-Benz Hungária Kft. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó mindennapjait egy Mercedes-Benz EQV teszi teljessé.

A sportlegenda és a csillagos márka 2019-ben, a Nagy Sportágválasztó programsorozat kapcsán találkozott először. Kiss Gergely a Nagy Sportágválasztó szóvivője és kommunikációs igazgatója, a Mercedes-Benz Hungária Kft. pedig a szervezők munkáját segítette autóival.

„Minden modellünknek megvannak a jellegzetes tulajdonságai, stílusjegyei, kiemelt ügyfélelőnyei, amiket szeretnénk minél teljesebben bemutatni leendő vevőinknek. Amikor márkanagykövetekről döntünk, egyrészt keressük a közös pontokat az adott modell és az őt képviselő ismert személy között. Fontos számunkra az is, hogy a márkanagykövet mindennapi tevékenysége során, magánéletében úgy használja az autót, hogy minél szélesebb körben kiaknázza annak tudását, lehetőségeit, illetve mindezt meg is mutass másoknak” – mondta el Szilveszter Tibor, a Mercedes-Benz Hungária Kft. Haszongépjárművek Értékesítési és Marketing Igazgatója. „Épp ezért öröm számunkra, hogy Kiss Gergellyel, a hazai sportélet kiemelkedő alakjával dolgozhatunk együtt egy progresszív, teljesen elektromos modellünk, az EQV bemutatásában.”

„Az autók mindig is fontos szerepet töltöttek be az életemben, különböző életszakaszaimban más-más típusú modellek voltak részei a mindennapjaimnak. Mindig is helye lesz a szívemben például a hagyományos meghajtású sportautóknak. Azonban családapaként és munkám során is viszonylag sokat autózom, így nagyon megváltoztak az autókkal szembeni elvárásaim. Egyrészt a biztonság és a kényelem a lista élére került. Másrészt úgy gondolom, az elektromobilitás a jövő az autózásban, és szeretnék aktív részese lenni ennek a hatalmas átalakulásnak, ami az autózási szokásainkat merőben megváltoztatja. Szeretnék példát mutatni a gyerekeimnek, hiszen az ő felnőtt életükben még égetőbb lesz a környezeti kérdések megoldása. Mire ők felnőnek, várhatóan sokkal elterjedtebb lesz az elektromos autózás, én pedig büszke leszek arra, hogy márkanagykövetként egy ilyen ügy mellé állhattam” – mondta el Kiss Gergely.

Az új EQV az a modell, amelyet a jövő generációi is értékelni fognak. Akár 8 férőhely, tágas belső tér és akár 357 km hatótávolság elektromos hajtással, mindez helyi károsanyag-kibocsátás nélkül. Ráadásul az EQV töltési ideje is figyelemreméltó: az akkumulátor gyorstöltővel max. 110kW teljesítménnyel akár 45 perc alatt feltölthető 10%-ról 80%-ra. Az elegáns EQ-specifikus elemekkel rendelkező, izgalmas és progresszív megjelenésű EQV példaértékű biztonsági színvonallal rendelkezik, a vezetőt és az utasokat számos segédrendszer (aktív sávtartó, holttérfigyelő, táblafelismerő asszisztensek, PRE-SAFE® preventív utasvédelmi rendszer stb.) támogatja az utazás során. A modern belső tér az ergonómia és a prémium megjelenés mintapéldánya az egyterű limuzinok között, olyan csúcsfelszereltségekkel, mint a Mercedes-Benz User Experience (MBUX) multimédia rendszer, az előklimatizálás lehetősége, vagy a hangulatos Ambiente megvilágítás.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!