Kis fekete, nagy siker! – Itt a győztes koktélruha

-

Az ELEGÁNS RUHÁK kategóriában győzött a Marie Lund/VAN GRAAF koktélruhája az első Marie Claire Hungary Fashion Awards 2021 versenyen. Az izgalmas, csillogó részletekkel gazdagított kis fekete ruha minden nőnek telitalálat lehet az ünnepi estékre!

Mindenkinek kell egy „kis fekete”!

Nemzetközi márkák és magyar tervezők ruhadarabjai közül került ki győztesen a Marie Lund/VAN GRAAF koktélruhája, amelyet az ELEGÁNS RUHÁK kategóriában választott a legjobbnak a közönség. Az októberben zajló versenyen a szavazók arról dönthettek, hogy mely ruhadarabok és kiegészítők kapjanak helyet a Marie Claire őszi-téli gardróbjában. A megmérettetésen induló kategóriákat úgy állították össze, hogy azokba olyan darabok kerüljenek, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő ruhatárából sem. Az pedig nem kérdés, hogy egy nőnek estélyi ruhára is szüksége van!

Az ELEGÁNS RUHÁK kategória győztesét, a Marie Lund/VAN GRAAF koktélruháját minőségi anyagválasztás, minimalista és letisztult vonalvezetés, játékos és izgalmas kialakítás, ugyanakkor tökéletes elegancia jellemzi. A csillogó, aprólékosan kidolgozott részletek különösen egyedivé teszik a ruhát, amelyet céges partira, családi és baráti összejövetelre, színházba vagy akár szilveszteri buliba is felvehetünk.

Kombináld kedved szerint!

Elegáns szeretnél lenni, vagy inkább egy kicsit lazább szettben buliznál? Néhány jól megválasztott kiegészítővel teljesen más hatást tudsz elérni, még akkor is, ha ugyanaz a kis fekete ruha van rajtad.

Elegáns: Igazán kecses és nőies lehetsz, ha a lágy esésű koktélruhához egy fekete bőr, magassarkú csizmát húzol, majd a ruha fényességéhez passzoló elegáns kistáskát választasz hozzá. Viszont ügyelj arra, hogy ha öltözetedben a fekete mellett az ezüst szín dominál, akkor az ékszereid is ezüst színűek legyenek.

Laza: Ha lazítani szeretnél a kisestélyid eleganciáján, akkor légy bátor, és kombináld az elegáns és vagány stílust! A koktélruha jól mutat például bakanccsal vagy rövidszárú, lapostalpú csizmával, ha pedig bőrdzsekivel egészíted ki a szettet, akkor leszel igazán menő. Nem kell mindig a fekete kiegészítőkhöz ragaszkodni, ehhez az összeállításhoz nyugodtan jöhet például egy színes, világosabb színű táska is!

Bármelyik stílus mellett döntesz, egy biztos, a kis feketében nagy sikered lesz!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!