spot_imgspot_img
spot_img

Kis fekete, nagy siker! – Itt a győztes koktélruha

-

Article Top Ad (AdSense)

Az ELEGÁNS RUHÁK kategóriában győzött a Marie Lund/VAN GRAAF koktélruhája az első Marie Claire Hungary Fashion Awards 2021 versenyen. Az izgalmas, csillogó részletekkel gazdagított kis fekete ruha minden nőnek telitalálat lehet az ünnepi estékre!

Mindenkinek kell egy „kis fekete”!

Nemzetközi márkák és magyar tervezők ruhadarabjai közül került ki győztesen a Marie Lund/VAN GRAAF koktélruhája, amelyet az ELEGÁNS RUHÁK kategóriában választott a legjobbnak a közönség. Az októberben zajló versenyen a szavazók arról dönthettek, hogy mely ruhadarabok és kiegészítők kapjanak helyet a Marie Claire őszi-téli gardróbjában. A megmérettetésen induló kategóriákat úgy állították össze, hogy azokba olyan darabok kerüljenek, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő ruhatárából sem. Az pedig nem kérdés, hogy egy nőnek estélyi ruhára is szüksége van!

Az ELEGÁNS RUHÁK kategória győztesét, a Marie Lund/VAN GRAAF koktélruháját minőségi anyagválasztás, minimalista és letisztult vonalvezetés, játékos és izgalmas kialakítás, ugyanakkor tökéletes elegancia jellemzi. A csillogó, aprólékosan kidolgozott részletek különösen egyedivé teszik a ruhát, amelyet céges partira, családi és baráti összejövetelre, színházba vagy akár szilveszteri buliba is felvehetünk.

Kombináld kedved szerint!

Elegáns szeretnél lenni, vagy inkább egy kicsit lazább szettben buliznál? Néhány jól megválasztott kiegészítővel teljesen más hatást tudsz elérni, még akkor is, ha ugyanaz a kis fekete ruha van rajtad.

Elegáns: Igazán kecses és nőies lehetsz, ha a lágy esésű koktélruhához egy fekete bőr, magassarkú csizmát húzol, majd a ruha fényességéhez passzoló elegáns kistáskát választasz hozzá. Viszont ügyelj arra, hogy ha öltözetedben a fekete mellett az ezüst szín dominál, akkor az ékszereid is ezüst színűek legyenek.

Laza: Ha lazítani szeretnél a kisestélyid eleganciáján, akkor légy bátor, és kombináld az elegáns és vagány stílust! A koktélruha jól mutat például bakanccsal vagy rövidszárú, lapostalpú csizmával, ha pedig bőrdzsekivel egészíted ki a szettet, akkor leszel igazán menő. Nem kell mindig a fekete kiegészítőkhöz ragaszkodni, ehhez az összeállításhoz nyugodtan jöhet például egy színes, világosabb színű táska is!

Bármelyik stílus mellett döntesz, egy biztos, a kis feketében nagy sikered lesz!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!