Kinyitott Karácsonyház! Mutatjuk a nyitvatartást, és további izgalmas programokat is!

-

Ha nincs ötleted, hova kellene mennetek a következő hétvégén a csemetéddel, vagy a pénteki szabadnapodon, akkor ne keress tovább! A Karácsonyház meglátogatása a legszuperebb program, amit egyenesen imádni fognak!

A gödöllői Karácsonyház

Megnyitotta kapuit a Karácsonyház 2022. október 21-én. Lépj be varázslatos világába, és engedd, hogy rád találjon az ünnep szelleme!  Egy komplett karácsonyi mesevilág várja Gödöllőn a kicsiket és a nagyokat a Várkapitányi lak műemléki szobáiban, ami maximális élményt és ráhangolódást nyújt az ünnepekre.

Kóstoljátok meg a helyszínen a finom sült gesztenyét, a gödöllői házi rétest, és igyatok hozzá forralt bort vagy adventi puncsot!

Fontos tudnivaló, hogy a látogatói élmény érdekében, illetve a látogatóik és munkatársak egészségének érdekében korlátozzák az épületen belül tartózkodók létszámát. Amennyiben a látogatók száma eléri a 80 főt, a belépést átmenetileg leállítják így előfordulhat, hogy várakozni kell. Ugyanakkor hétközben kevesebb az esélye a sorban állásnak, míg hétvégén gyakrabban előfordul.

A Karácsonyházban nincs belépődíj!

A Karácsonyház nyitvatartása:

Hétköznapokon és szombaton: 9.00-18.00
Vasárnap: 9.00-17.00

December 24-én 09:00 – 12:00 óra között látogatható a Karácsonyház.
December 25-én és 26-án zárva vagyunk.

A Karácsonyház címe:

2100 Gödöllő, Szabadság út 2

 

Érdekelnek még karácsonyi programok?

Ingyen szaloncukor kóstolás, jöhet? Idén is keresik az Év Szaloncukrát, és várják a zsűri mellé az civil bírákat is, hogy együtt megválasszák a legfinomabb szaloncukrot. Látogass el az Az Év Szaloncukra Facebook oldalra!

Imádod a Diótörőt vagy mindig is fontolgattad, hogy megnézed? Akkor érdemes felkeresned az az Operettszínház oldalát, ugyanis már megkezdődött a jegyárusítás Csajkovszkij világhíres Diótörőjére.

Novembertől kezdve 2023. januárig megcsodálhatjátok a karácsonyi játékot a Fővárosi Nagycirkuszban. Jókai Mór: Melyiket a kilenc közül? című novellája alapján készült karácsonyi játékban megjelenik a zene, az ének, a cirkusz- és a színházművészet. Felejthetetlen élményekkel várják a családokat: fantasztikus artista produkciókkal, csodás dalokkal és megható történetekkel.

Írd fel a naptáradba: az Újbudai Karácsonyi Vásár 2022. november 26. és december 24. várja a látogatókat az Allee melletti sétányon, ahol lazán beszerezhetik a karácsonyi ajándékokat, a lélegzetelállító iparművészeti termékeket, valamint megkóstolhatjátok az isteni kézműves élelmiszereket. Természetesen forralt borból és kürtöskalácsból sem lesz hiány!

Kis karácsony, nagy kalácsom – Szabadfi Szabolcs

Különbségek a Magyarországi és az Amerikai karácsony között

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!