spot_imgspot_img
spot_img

Kiküldték Bruce Willist egy gyógyszertárból, mert megtagadta a maszk viseletét

-

Article Top Ad (AdSense)

A hollywoodi csillagokat sem kerüli el a járványhelyzet, és a COVID miatt bevezetett szabályozások. Bruce Willis bizonyára másképp vélekedett, amikor is maszk nélkül vásárolgatott egy los angeles-i patikában. A világsztár azóta kommentálta is az esetet a People magazinnak.

Szabadon élne

Valószínűleg Willist is ugyanolyan kellemetlenül érintik a koronavírus miatti megszorítások, mint mindannyiunkat. A Page Six információi szerint a színészt hétfőn arra kérték, hagyja el a Los Angeles Rite Aid gyógyszertárat, miután nem volt hajlandó maszkot viselni. Egy jelenlévő szerint az üzletben tartózkodó emberek hívták fel a boltos figyelmét a kihágásra, akiket rettentően idegesített, hogy a 65 éves sztár az előírások ellenére nem viselt maszkot.

Kiemelték, hogy még egy nagy sál is volt a nyakában, amit könnyen felhúzhatott volna az arcára, ám Willis mégsem tette ezt meg. A hírek szerint egy alkalmazott ekkor arra kérte, hogy hagyja el az üzletet. A felszólításra inkább abbahagyta a vásárlást és kiment. Az nem derült ki azóta sem, hogy vajon csak otthon felejtette a maszkot – ami valljuk be, bárkivel előfordulhat – vagy szándékosan szegte meg az előírást.

Fotó: People

Bruce Willis kommentárja

A fotó villámgyorsan elterjedt a közösségi média felületein és nagy felháborodást keltett a kommentelők között. Az éles bírálatok nem kerülték el a világsztár botlását. Legtöbben a kiváltságos helyzetét emelték ki, ami miatt Willis úgy gondolhatja, hogy fittyet hányhat a szabályokra. Az incidens után két nappal Bruce Willis kizárólag a People Magazinnak reagált az esetre: belátta, hogy hibázott és felszólította a maszk viseletére az embereket.

„Hibás döntést hoztam. Mindenki legyen biztonságban odakint, továbbra is hordjunk maszkot!” – nyilatkozta a színész

Érthető a felháborodás, az Egyesült Államoknak ez a régiója lesújtó adatokkal rendelkezik. A Johns Hopkins Coronavirus Resource Center szerint Kaliforniában több mint 2 millió COVID-19 eset van, ezen belül is Los Angeles megyét tekintik a térség járvány- epicentrumának a körülbelül 930.000 fertőzöttel. A halálesetek száma is borzasztó: már több mint 10.000 ember vesztette életét koronavírus-fertőzésben itt.

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg is beoltatta magát a koronavírus-vakcinával

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!