spot_imgspot_img
spot_img

Kifinomult elegancia a Dolce & Gabbanától

-

Article Top Ad (AdSense)

Ikonikus formák, elegáns színek, izgalmas kontrasztok. A Dolce & Gabbana nyári szemüveg-kollekciója stílusosan keveri a múltat a jövővel, a klasszikust az avantgárddal, a sikkeset a sportossal.

 

NŐI NAPSZEMÜVEGEK

DG2261 – Szeptembertől elérhető
Aviátor napszemüveg vékony fémkerettel. A keret felső részét egy hajlított pánt teszi kifinomulttá és eredetivé. Az összhatás a DG monogrammal válik teljessé, amely mind a szárvégeken, mind a csuklórészeken megjelenik. A modell elérhető fekete, konyakszínű színátmenetes és ezüsttükrös lencsékkel, amelyeket elegáns fekete állatminta díszít.

DG2262
A kerek fémkeret és a felső ív játéka a térrel a két legfontosabb tényező, amelyek kiegyensúlyozzák a megjelenést. Az elegáns, vékony külsőt a zománcozott részletek és a szárvégeken, valamint a csuklón megtalálható DG monogram teszik még kifinomultabbá. Elérhető fekete, füstszürke színátmenetes és tükrös, valamint rózsaszín színátmenetes lencsékkel.

DG4381
Kifinomult és ultra nőies: ezt a macskaszemstílusú acetátkeretet ikonikus, csiszolt fémlemezek teszik kiemelkedővé. A modell elérhető klasszikus fekete vagy havanna színekben színátmenetes lencsékkel, valamint transzparens, antik rózsaszínben mélybordó lencsékkel, amelyeknek a közepét leheletnyi halvány rózsaszín árnyékolja. 

DG2260 Szeptembertől elérhető
A múlt és a jövő tökéletes keveréke: egyetlen avantgárd lencse sarkított szélekkel, ikonikus, hagyományos fémlemezekkel a keret felső részén. Ez a túlméretezett forma szürke színátmenetes, barna színátmenetes és mélybordó lencsékkel kapható. Orrtámjai állíthatóak, hogy a modell tökéletesen illeszkedjen viselőjéhez.

OPTIKAI SZEMÜVEGKERETEK 

DG3329 – Szeptembertől elérhető
Ultra nőies, macskaszemstílusú optikai keret prémium acetátból. Elérhető hagyományos havanna és kifinomult, transzparens pink színekben. A felső keretet szimbolikus és sikkes fémlemezek ékesítik. 

DG3330 – Szeptembertől elérhető
A Passepartout panthos forma minden alkalomra tökéletes. A finom, elegáns keret prémium acetátból készült, kétoldalt pedig ikonikus fémlemezekkel egészül ki. Elérhető hagyományos fekete és transzparens teveszínváltozatokban.


FÉRFI

NAPSZEMÜVEGEK

DG2256
Sportos, mégis sikkes: ez a négyzetes keret zománcozott részletekkel, modern felső pánttal és új fémszárakkal egészül ki.  A modell három színben kapható: aranyban, szatén fekete zománcozással és fekete lencsékkel, metálszürkében, szatén kék zománcozással és kék lencsékkel, valamint bronzban, szatén fekete zománcozással és barna lencsékkel.

DG2257
A klasszikus pilóta forma különleges avantgárd vonásokkal egészül ki. A felső keret szatén fekete zománcozása kontrasztban áll a fényes, csiszolt, aranyozott részletekkel. Több színben elérhető: aranyban, szatén fekete zománcozással és fekete lencsékkel, metálszürkében, szatén fekete zománcozással és tükrös metálszürke lencsékkel, valamint bronzban, szatén fekete zománcozással és barna lencsékkel.

OPTIKAI SZEMÜVEGKERETEK 

DG1331 – Szeptembertől elérhető
Vintage stílus kortárs felhanggal: ez a fém panthos forma szatén fekete felső kerettel egészül ki, amely izgalmas kontrasztot alkot a fényes, csiszolt részletekkel. Ez az optikai keret állítható orrtámokkal érkezik, hogy szinte minden fejméretre tökéletesen illeszkedjen. Szatén fekete és arany, szatén barna és bronz, valamint szatén fekete és fényes fekete színekben elérhető. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!