spot_imgspot_img
spot_img

Ki védi meg a fiúkat a lányoktól? Megjelent az új DOROGI klip

-

Article Top Ad (AdSense)

Dorogi Peti legújabb dala és klipje a lányokat gyakran megalázó zenei megjelenítésekre reflektál, mintegy görbe tükröt mutat.

A klip egy igazi csaj bosszút jelenít meg, amelyben különböző területeken győzik le a lányok Petit és a zenekar többi tagját. Nem elég, hogy a lányok folyamatosan túljárnak a fiúk eszén, de a klip végén a fő csattanó az, hogy a csajok „lecserélik” a zenekart, elragadják a srácok hangszereit és ők zenélnek tovább. Érdekesség továbbá, hogy a klip szereplői között Peti rajongóit is láthatjuk.

DOROGI Ki védi meg a fiúkat a lányoktól?

 

A férfi-nő viszony a klip készítésében is hangsúlyos, hiszen videoklipet Dorogi Peti felesége, Dorogi Rebeka rendezte. Rebeka gyártásvezetőként több forgatáson vett már részt, de ez az első saját rendezésű klipje. „Azért kértem fel a feleségemet a klip megrendezésére, mert Ő ismeri legjobban a gyenge pontjaimat.” – nyilatkozta Dorogi Péter. A forgatás jó hangulatban telt, nem okozott jelentős feszültséget a férj-feleség kapcsolat. „Izgalmas volt a közös munka, de nagyon jó stáb állt össze és gördülékenyen ment minden.” – tette hozzá Dorogi Rebeka.

Rebeka egyébként mentáltrénerként dolgozik, és Petivel közösen két kislányunk van, a kisebbik 4 éves, a nagyobbik 8. Petinek van még egy 16 éves lánya is. A klip témáját szülőként is fontosnak tartják, hiszen kamaszkorban a fiatalok közt szinte trendként hódít az egymás sértegetése, és a bullying mindennapos gyakran az iskolában és az online térben is. A klip pedig fricskaként épp arra hívja fel a figyelmet, hogy nem érdemes a lányokkal kibabrálni, megszégyeníteni vagy meggyalázni őket, hiszen simán visszavághatnak. Magánéletében Peti egy igazi lányos apuka, szóval a témaválasztás nem véletlen.

Peti most több dalon is dolgozik, a következő hónapokban újabb szerzeményeit hallhatjuk majd. Az új dal a készülő lemezen kap helyet, amelynek bemutatója 2023. április 8-án lesz az A38 hajón. FB esemény: https://fb.me/e/3K0aCM8Qh

A zenei életben a saját szakmai munkája mellett is kifejezetten mozgalmas az elmúlt időszak Dorogi Peti számára. Most vasárnap zajlott az Erdély dala dalverseny döntője Kolozsváron, ahol Peti zsűritag volt Bagossy Norbi, Keresztes Ildikó és Lukács Laci mellett. Október 8-án a dalszerzők napjára kérték fel, hogy 36 zenésztársával együtt írjon közösen egy dalt. Október közepén debütált a DOROGI Akusztik koncert a Petőfi TV-n, ahol vendégelőadó Müller Péter Sziámi volt, aki a Vágjál lyukat a kádba című dalt adta elő közösen a zenekarral. Petiék pedig feldolgozták a Kispál és a borz Csillag vagy fecske című szerzeményét. Itt hallgatható vissza az adás:

Budapesten koncertezik Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen

Himnuszt írt a borozáshoz a Punnany Massif énekese

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!