spot_imgspot_img
spot_img

Karácsonyra hangoló YouTube-videók

-

Article Top Ad (AdSense)

Az ünnepvárás és a karácsonyra készülés nem csak a dekorációkról és az ajándékozásról szól. Ilyenkor a lelkünket is ünneplőbe öltöztetjük. A karácsonyi dallamok, ünnepi fények és illatok közt kicsit elmerenghetünk azon is, hogy miért lehetünk hálásak.

Most pár olyan karácsonyra hangoló videót mutatunk, amelyek közt praktikus ötletek, vidám zenék és bájos történetek is helyet kaptak.

 

Kreatív csomagolási tippek

Kezdjük egy praktikus videóval, amelyből rengeteg jópofa, kreatív és néhol eszement ötletet találhatsz arra, hogyan csomagold be a fa alá szánt ajándékaidat. Ha a csomagolásra is nagy gondot fordítasz, a megajándékozott érezni fogja a kitüntetett figyelmet.

 

 

A Kisvakond karácsonya

Egy bájos kisállat, aki 1956-ban indult útjára,l s csalt mosolyt és könnyeket a kisebbek és nagyobbak arcára. A cseh Kisvakond sok kelet-európai országban óriási népszerűségre tett szert, de még Ausztriában és Kínában is. A csehszlovák televíziós rajzfilmsorozat megalkotója Zdeněk Miler cseh rajzfilmkészítő volt. A Kisvakond karácsony az 1970-es évek közepéről egy magyar Facebook-oldalon jött velem szembe a napokban. Mi sem bizonyítja jobban a mindenre rácsodálkozó, sokat sírdogáló, de leleményes kisállat népszerűségét, mint az, hogy ezt a régi mesét 17.000 ember lájkolta néhány nap leforgása alatt.

 

A Reszkessetek, betörők! film zenéi

Évtizedek óta a legkarácsonyibb karácsonyi film a Reszkessetek, betörők! A Macaulay Culkin főszereplésével készült film örök klasszikus, és fix helye van a szentesti programok közt. Most végeláthatatlanul sokáig hallgathatod a film betétdalait, ismert zenéit.

 

Közismert klasszikusok 

Filmekben, üzletekben sokszor hallottuk már ezeket az örökzöld karácsonyi melódiákat, de bármennyire sokszor felcsendültek már, a karácsonyi hangulat megteremtéséhez egyszerűen szükség van rájuk. Ha te is így gondolod, itt meghallgathatod többek közt Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Nat King Cole leghíresebb karácsonyi dalait.

 

Kapcsolódó cikkek:

A karácsonyi csoda nyomában Téti István íróval

Ünnepi hangulatban-könyvek karácsonyról, karácsonyra

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!