spot_imgspot_img
spot_img

Ocsmány kocsikkal hangolódik karácsonyra a Mercedes

-

Article Top Ad (AdSense)

Végre olyan autók, melyek passzolnak a ronda karácsonyi pulóverhez. A Mercedes görbe tükre egyszerre megmosolyogtató és elgondolkodtató.

Az utóbbi években vált trendivé, ami anno még ultraciki volt: a csicsás, gagyi, és mindenféle egyéb mintákkal ellátott karácsonyi pulóverek, pólók, pizsamák, zoknik már-már elengedhetetlen kellékeivé váltak az ünneplésnek. (Legalábbis ezt próbálják belénk sulykolni az arcunkba tolt reklámokkal.) Nincs ez másként idén sem, sőt: csúcsra járatják a fogyasztói társadalmat, hiszen beszorultunk a falak közé, valamivel fel kell dobni a 2020-ra jellemző hangulatot.

Abba most ne menjünk bele, mindez mennyire helyes vagy sem, nem is szeretnénk túlfogyasztásról és magasztos gondolatokról papolni. A lényeg: megmosolyogtató örömhír – és görbe tükör a fentiek fényében – , hogy a Mercedes alkalomhoz illő ünneplőbe öltözteti pár modelljét, reagálva az épp tomboló divathullámra. Mint azt a közösségi médiás posztjaikban hangsúlyozzák, idén még inkább igaz a tétel, hogy az egészség a legnagyszerűbb ajándék, de mosolyogni ilyen nehéz időkben is kell.

A dedikált hashtaggel (#UglySweaterCars) futó kampány első szereplője a G-osztály, amivel a Télapó számára nincs legyőzhetetlen akadály, a legzordabb körülmények között is célba érne.

Fotó: Daimler AG

Az AMG GT Coupé már egy egészen más műfaj: nem árt, ha sportos testalkattal bír a Télapó, így a ki- beszállás is könnyebb számára. A 4 literes, duplaturbós V8-as garantálja, hogy időben odaérjen minden csomag – csak ne legyen belőlük túl sok, tekintettel a helyhiányra.

Fotó: Daimler AG

Érdemes figyelemmel követni a Mercedes Instagram és Facebook oldalait, mert további „szépségek” várhatóak az elkövetkező napokban, segítve a hangolódást karácsonyra.

Aki pedig kedvet kapott, az vegye elő a csomagolópapírt/matricákat, és időben lásson neki a saját autójának! (Vagy a szomszédot lepje meg vele.)

Ez is érdekelhet:

Star Trek közúton: így fog szólni az új elektromos Skoda (videó)

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!