Jeremy Renner nem fél semmitől

-

Jeremy Renner olyan filmekben szerepelt, mint a Bosszúállók, a Tolvajok városa,  A bombák földjén és saját bevallása szerint: nem fél semmitől.

Legutóbb sajnos nem azért került a média középpontjába, mert akkorát alakított egy filmben. Súlyos baleset hókotrás közben, miután elütötte és maga alá gyűrte a saját hókotrója. Az eset január elsején történt, és sokáig csak annyit lehetett tudni: kritikus az állapota. Végül több műtéten is átesett, majd január negyedikén már volt annyi ereje, hogy bár oxigénmaszkban és bedagadt szemekkel, de megnyugtassa egy videóban a rajongóit.

Ennek fényében bizony a kórházban tölti a január 7-ei születésnapját. Lássuk, mit lehet tudni erről a hihetetlen fickóról, akinek horrorbalesete lázban tartja a világot. Kezdjük az elején:

Hamar felakciózta magát a csúcsra

Jeremy Lee Renner 1971. január 7-én született Kaliforniában és a 2000-res években főleg mellékszerepekben tűnt fel. Olyan filmekben láthattad, mint S.W.A.T. – Különleges kommandó (2003), és a 28 héttel később (2007). Az áttörést A bombák földjén című háborús dráma hozta meg neki, amiért mindjárt jelölték is a legjobb férfi főszereplő kategóriában az Oscar-díjra. Ezután jött a Tolvajok városa Ben Affleck oldalán, és ezért is kapott egy Oscar-jelölést, mint a legjobb férfi mellékszereplő. 2011-ben már a Mission: Impossible – Fantom protokoll-ban játszott Tom Cruise mellett, 2012-ben pedig a Bosszúállók és A Bourne-hagyaték című filmekben villantotta meg tehetségét. Napjainkban főleg a Marvel-filmeknek köszönheti, hogy az emberek megvannak veszve érte, hiszen ő a híres Sólyomszem.

Mi több: Pink 2013-as “Trouble” című dalában is feltűnt, a sheriff „szerepében”.

Korábban egy bevásárlóközpont sminkboltjában dolgozott

Ki gondolná, hogy ez a nagybetűs férfi egyszer sminkesként dolgozott egy Lancôme üzletben a kaliforniai Modesto bevásárlóközpontjában. A The Renner Files (TRF) podcast első epizódja szerint a Lancôme-nál dolgozott a 90-es években. Akkoriban nagyon rosszul állt a szénája, szóval a színpadi előadások között a sminküzletben dolgozott, ami már csak azért is meghálálta magát, mert a színházban magának kellett színpadi sminket készítenie. De végül nemcsak magának, hanem másoknak is, így újabb plusz bevételhez juthatott.

Nem fél semmitől

A színész köszöni, nem kér a kaszkadőrök segítségéből, ő maga mutatja be a látványos mutatványait. 2015-ben, egy a Playboynak adott interjúban bevallotta: vegyes érzései vannak a félelemmel kapcsolatban, és egyértelműen túlértékelt ösztönnek tartja. „Ez egy nagyon nyomasztó emberi érzelem, ugyanakkor a legerősebb emberi érzelem.” A magazin beszámolója szerint Renner azt állítja: a 20-as évei elejétől a harmincas évei elejéig minden nap csinált valami ijesztőt, és ennek eredményeként csökkent a félelemérzete. Végül is… hihetetlen magasságokban járt, cápák közelében is megfordult, nem ismeretlen számára a fegyverek világa, szóval, valóban nem sok dologtól félhet. A baleset sem ismeretlen fogalom számára, mivel a Vantiy Fair-nek adott interjúban kiderült, hogy Haverok harca forgatásánál egy 20 méteres esésnek köszönhetően mindkét karját eltörte. Annyira sokkos állapotban volt, hogy fel sem tűnt neki, és még egyszer megcsinálta a jelenetet, mielőtt kórházba ment volt. Ki ez az ember?!

https://www.pinterest.co.uk/pin/691865561523352545/

Imád ingatlanokat felújítani

Még 2002-ben Kristoffer Winters színész barátjával kezdtek el befektetési jelleggel ingatlanokat felújítani. Azóta már több régi hollywoodi villát is felújítottak. Egy interjúban azt mesélte, hogy elég szépen megél ebből, vagyis nem dőlne össze számára a világ, ha nem jönne össze a színészkedés vagy olyan szerepeket kapna, amik nem hoznának sokat a konyhára, hiszen ott lesz neki a felújítás. De meglennénk lepve, ha nem foglalkozatnánk Sólyomszemet egyre nagyobb volumenű filmekben!

Azt is tegyük hozzá: imád jótékonykodni, ugyanis ha minden igaz, hamarosan látható lesz egy négy epizódból álló reality dokumentumfilmként a Disney+-on, amiben filmcsillag és csapata otthonokat,  lakóautókat, iskolabuszokat, élelmiszerszállító teherautókat, mobil egészségügyi klinikákat újít fel a rászorulók részére. Kész, emberségből jelesre vizsgázott!

Nemrég adta ki új albumát

Nem elég, hogy isteni színész, de még énekel is, és nagyon is jó hangja van! Nemrég adta ki vadonatúj a „The Medicine” albumát. Kiderült, hogy a személyes életének és küzdelmeinek, a volt feleségével való viharos kapcsolatának gyönyörű zenei megjelenítése a The Medicine. Sonni Pachecóval még 2014 januárjában házasodtak össze, de addigra már 2013-ban megszületett a kislányuk, Ava Berlin Renner. Viszont decemberre már el is váltak. Azóta pedig hétpecsétes titokként kezeli a magánéletét, már csak azért is, mivel most leginkább a munkájára koncentrál.

forrás: looper

képek: pinterest

Filmes közhelyek, kínos jelenetek

5 tény, amit nem tudtál a Chippendales-ről

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!