spot_imgspot_img
spot_img

Jennifer Aniston kevésbé ismert filmjei, amelyekben fantasztikusat alakít

-

Article Top Ad (AdSense)

Amióta Jennifer Anistont 1994-ben Rachel Greenként megismerte a világ, azóta Jóbarátok céltáblával a hátán járkál Hollywoodban. Hiába, ez a szerep tette őt híressé… ugyanakkor az is tagadhatatlan, hogy későbbi filmes törekvései nem váltották ki ugyanazt a hatást, mint a híres sorozat. Pedig Jennifer nem egyenlő Rachel Green-nel.

A Jóbarátok egykori sztárjáról azt gyanítjuk, hogy talán azért nem kapott több elismerést és figyelmet mert köztudatban megmaradt Rachel Green-ként. De ha megnézzük eklektikus filmográfiáját világosan látszik, mennyire sokszínű. Filmjei szórakoztatók, de több olyan is van, amely valóban fontos témákkal foglalkozik, mint az öregedés, a pénz, önmagunkkal való kapcsolatunk és a magány.

Szóval Jennifer Aniston egyáltalán nem lehet beskatulyázni, mert nincs olyan szerep, amit ne tudna eljátszani. És ezt most a következő – egyébként igazságtalanul – alulértékelt filmkeivel be is bizonyítjuk.

Jóravaló feleség

Az életével minden fronton elégedetlen Justine egy boltban dolgozik, ráadásul egy olyan férfihoz ment feleségül, aki inkább a haverjával lóg mint, hogy feleségével legyen. Amikor aztán találkozik a csendes, új pénztárossal, Holdennel (Jake Gyllenhaal), úgy tűnik, hogy a férfi kiutat jelent az életéből. De hamar kiderül, hogy ebben a sötét vígjátékban a Holdennel való életnek is megvannak a maga hátulütői. Justine szerepében Jennifer nem egyszerűen nagyon jó, hanem zseniális!

Így kerek az élet

Julie Murphy Dumplin’ című regényének megnyerő és melegszívű adaptációja, amely Willowdean Dickson (Danielle Macdonald), a kissé túlsúlyos tini történetét meséli el, aki úgy dönt, hogy dacol a Jennifer Aniston által alakított szépségkirálynő édesanyjával, és részt vesz a helyi szépségversenyen. Az eredmény egy jópofa és érzelmes történet, tele Dolly Parton slágerekkel, amelyben Jennifer Aniston olyan szerepet kapott, amelyben nem csak komikus, hanem drámai tehetségét is meg tudta mutatni.

Jóbarátnők

Jennifer Aniston, Joan Cusack, Catherine Keener és Frances McDormand négy közeli barát, akiknek a története rengeteg igazságot és sok humort rejt. Mindenki tele van pénzzel, kivéve Aniston Oliviáját, akinek igen bizonytalanná válik a jövője és a gazdag barátaival való kapcsolata, miután felmond jól  jövedelmező munkahelyén. Egy nagyon igazi film a nőkről.

A minden6ó

El kell ismerni, hogy A minden6ó inkább Jim Carrey filmje, mint Jennifer Anistoné, aki ekkor még messze nem volt olyan híres a filmvilágban, mint férfi partnere. Viszont magabiztosan hozza a komédiát, és segít megalkotni a romantikus központi elemet, amely az egész alkotás gyökere. A film egyébként Bruce Almighty-ról, egy tévériporterről szól, aki egy hétre lehetőséget kapott arra, hogy Isten legyen. Aniston pedig a barátnőjét, Grace-t játsza, aki belefáradt a sok bohóckodásba, és már-már készül elhagyni a terepet. És igen… Jim Carrey ekkor kapja új képességeit.

Boldogság bármi áron

Aniston Claire Bennettje a film szíve és lelke ebben a veszteségről és függőségről szóló drámában. Ahogy a film plakátja sugallja ez nem egy könnyű kis szórakoztató alkotás: Jennifer Aniston a körülbelül 90 perces alkotás nagy részét fájdalommal tölti. Olyan fájdalommal, amely ingerlékennyé, minden mozdulatát küzdelmessé, opiátoktól és alkoholtól függővé teszi. Mérges, álnok, dühítő, és összetöri a szívünket. Aniston még soha nem volt jobb, mint ebben a filmben.

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

Színésznők, akiknek gyerek nélkül is teljes az életük

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!