spot_imgspot_img
spot_img

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együttvannak?

-

Article Top Ad (AdSense)

Különböző lapok értesülései szerint Jennifer Aniston együtt vacsorázott exférjével, Brad Pittel. A volt házastársak egy időpontban látogattak el Párizsba, vajon ez puszta véletlen egybeesés, vagy tényleg van alapja a pletykáknak? 

Az ikonikus pár

Amint nyilvánvalóvá vált, hogy az egykori páros egy időpontban tartózkodik Párizsban, mindenki találgatásokba kezdett: vajon kapcsolatba léptek egymással Franciaországban? Egy belső informátor szerint nagyon is, sőt a volt házastársak együtt is vacsoráztak a szerelem városában.

Jennifer Aniston Instagram-sztorijaiban beszélt arról, hogy Párizsban van, ahová forgatásra érkezett.  A kép alapján az is feltételezhető, hogy a színésznő a Gagyás gyilkosság 2-n dolgozik Adam Sandlerrel. Később viszont kiderült, hogy Brad Pitt is a francia fővárosban tartózkodik, így kezdődött el a rajongók spekulációja és álmodozása a pár egymásra találásáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

Brad Pitt kevésné aktív Instagramon, őt biciklizés közben csípték el Párizsban. Pitt a francia kulturális miniszter, Roselyne Bachelot meghívására érkezett ide. Sajtóértesülések szerint egyáltalán nem véletlen egybeesésről van szó.

– Nem véletlen, hogy egyszerre vannak Párizsban.  Úgy gondolták, hogy ha tehetik, együtt töltik ezt a fél évet, aztán majd döntenek a folytatásról. Nemcsak egy városban, hanem egy hotelben is laknak, ugyanabban az elkülönített lakosztályban – nyilatkozta az InTouch magazinnak a párhoz közel álló informátor.

Jennifer Aniston és Brad Pitt együtt vacsorázott?

Az egykori házaspár 2001-ben alapított egy közös produkciós céget is Plan B néven. A hírhedt válás után Aniston kiszállt a közös munkából, és volt férje egyedül irányította a céget. Már elvált Angelia Jolie-tól, amikor Pitt megkérte, hogy csatlakozzon újra a Plan B vezetéséhez.

A Woman’s Day magazin szerint erről beszélgettek a vacsora során, egy informátor pedig hozzátette, hogy a munka területén is mindig nagy összhang uralkodott a két sztár között.

„Jen és Brad kreatív csapat, mindig is az volt. a KÖZÖS FILMES PROJEKTEK ÚJRA ÖSSZEHOZHATTÁK ŐKET. bRAD EGY ZSENINEK TARTJA aNISTONT, AKI VISZONT SZERETI, AHOGY pITT MEGTÖLTI FÉRFIAS ENERGIÁVAL A íRÁSAIT. akár üzletről, akár MAGÁNÉLETRŐL van szó, ő és Brad mindig győztes csapat volt. ”

Már korábban is pletykáltak róluk

A Woman’s Day magazin múlt heti száma pedig azt állította, hogy Aniston támogatta Pittet Jolie-tól való fájdalmas válásában is. Pitt és Aniston egyébként 1998-ban találkoztak, és máris fülig beleszerettek egymásba. A páros 2000-ben Malibuban mondta ki az igent. Öt év együttélést követően azonban a pár 2005-ben beadta a válókeresetet, sokak szerint Angelia Jolie miatt. Nos, a legfrissebb információk szerint úgy néz ki, hogy Brad és Jen újraírhatja a múltat egy boldogabb happy enddel!

Brad Pitt és Jennifer Aniston
A pár 2000-ben házasodott össze. |Fotó: Flickr

Forrás: Suggest, Koimoi, Blikk

Michelle Obama az első afroamerikai first lady

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!