Jazz kilátással a Balatonra – Indul a Zam-Jam Fesztivál Zamárdiban

-

A MOL Nagyon Balaton új eseményén a Kool and the Gang, Shaggy és Geszti Péter is fellép. A ZamJam július 28-tól 3 napon át Zamárdi több helyszínén várja a közönséget zenével, képzőművészettel, gasztronómiával, gyerekprogramokkal és irodalommal.

A kilátónál fellép Lovasi és Járai Márk, a Balaton partján napközben jazz-koncertek lesznek, az éttermek teraszain dj-k és írók várják a vendégeket, de Zamárdiba költözik a WAMP vásár is. A minőségi butikfesztivál házigazdája pedig nem más, mint Tilla.
Július utolsó napjaira egy új és igazán hiánypótló program érkezik Zamárdiba, ezzel bővítve a Balaton programjainak nyári kínálatát. Indul a ZamJam! (ejtsd: ZemDzsem). A szervezők szándéka az ünnepi, nyaralást idéző hangulat megteremtése a butik méretű fesztivállal, ahol a Zamárdi több pontját érintő, minőségi fesztivál fő helyszínére, a vízparti térre naponta néhány ezer vendéget várnak,.Napközben a vízparti MOL Nagyon Balaton Terasz az egyik igazán fontos hely, ahol fröccsel a kézben várhatjuk az esti koncerteket. „Séf a parton” címmel naponta más-más séf gondoskodik a kulináris élményekről, a Budapest Jazz Club pedig a helyhez leginkább illő koncertekkel várja a közönséget. Itt lesz Micheller Myrtill és a Pintér Tibor Duo, Sárik Péter Trio feat. Berki Tamás, az Orbay Lilla Quintet, a Pocsai Kriszta Quartet, az Oláh Krisztián Quartet és a Szőke Nikoletta Quartet. Az esti órákban a hely rezidens dj-i állnak színpadra.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!