spot_imgspot_img
spot_img

Jason Statham legizgalmasabb filmjei

-

Article Top Ad (AdSense)

Reszelős hangjával, szúrós tekintetével és határozott vonásaival Jason Statham életet lehel minden általa alakított karakterbe. A képernyőt nézve elolvadunk kemény izmaitól és titkon abban reménykedünk, hátha egyszer minket is meg kell mentenie.

Hollywood egyik legkevésbé igényes filmsztárjaként Jason Statham 54 éves lett. Kinőtte  munkásosztálybeli gyökereit, de soha nem tévesztette szem elől családi hátterét. Színészi teljesítménye egyre csak fejlődött, ahogyan azt filmjeiből is kiderül.

Egy igazán dühös ember

Valamivel azután, hogy a Fortico Security egyik páncélozott teherautóját megtámadják és kifosztják, Patrick Hill csatlakozik a csapathoz. A kiképzés során átlagos pontszámot ér el a teszteken, de amikor rablók megpróbálják megragadni a teherautóját, Hill agyonlövi őket egy magasan képzett szakember ijesztő hatékonyságával. Ahogy Hill belép egy korrupt biztonsági ügynökség világába, egyre inkább nyilvánvalóvá válik sötét terve.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső

A film négy bűnöző kaotikus kísérletét követi nyomon, akik elhatározzák, hogy előteremtik azt az 500 000 fontot, amellyel Harry Longsdale-nek tartoznak, mielőtt annak hidegvérű csatlósa, Chris kezébe kerülne. Ehhez egy igazán kreatív megoldást választanak: az a terv, hogy kirabolnak egy másik bandát. A barátok akaratlanul is egy láncreakciót indítanak el a londoni bűnözői körökben, nem kevés kavarodással, vidám és akciódús eredménnyel.

Crank – Felpörgetve

Az angol bérgyilkos, Chev Chelios segítség fejébe árulást kap, ráadásul a választott  módszer különösen alattomos: Cheliosba egy kísérleti lassan ölő mérget fecskendeztek be, amely leállítja a szervezet adrenalintermelését. Cheliosnak egyetlen esélye van: magasan kell tartania az adrenalinszintjét. Ennek érdekében Chelios hősiesen küzd és persze hajtja a bosszúvágy is, amellyel jó nagy felfordulást okoz.

Blöff

Török (Jason Statham) egy bokszmenedzser, aki vonakodva, de beleegyezik abba, hogy az egyik harcosa veszítsen egy meccsen. Amikor ökölvívója véletlenül mégis nyer, Török súlyos megtorlással néz szembe a meccsben érdekelt bűnözők részéről. Nem tudván, hogy a banda egy értékes gyémántot is megszerzett, megpróbálja jóvátenni a meccset, ahol bokszolójának persze megint veszítenie kellene. De Török rájön, hogy harcosának más tervei vannak, és egy kutya, akit örökbe fogadott, lenyelt egy titokzatos, 86 karátos gyémántot.

A biztonság záloga

Amikor egy hajléktalan Luke Wright megmenti Minget a gengszterektől, rájön, hogy azok ugyanazok az oroszok, akik tönkretették az egész életét. Miközben egy szállodában bujkálnak, a lány elárulja, hogy megjegyezte emberrablójának, egy Han nevű triádfőnök széfének számkombinációját. Luke, aki egyébként korábban a különleges erőknél szolgált, szembeszáll az orosz maffiával és a triádfőnökkel, hogy kiszabadítsa Minget, és saját, bosszúját is beteljesítse.

Banki meló

Amikor Terryt megkeresi egy régi ismerőse, Martine Love, és azt javasolja, hogy raboljanak ki egy Lloyds bankot, Terry nem hezitál sokat. De a rablás után egyre izgalmasabban alakulnak a dolgok, és Terry rájön, hogy Love javaslatának valódi indítéka EGY bizonyos doboz tartalmának visszaszerzése volt. Az igaz történeten alapuló filmben a titkok brutális világába láthatunk bele, amelyben nem mindenkinek ér szép véget az élete.

A szállító

A „Szállító” kódnéven Frank Martin kérdések feltevése nélkül kézbesít minden csomagot. Ám egy nap rájön, hogy a csomagtartójában lévő köteg nem közönséges csomag, hanem egy kínai lány, akit Lainak hívnak. Első körben kiszállítja a megadott címre, de némi bonyodalom után sikerül megszökniük. Ám a könyörtelen gyilkosok vadásznak rájuk. Frank hiába óvakodik belekeveredni a csúnya ügybe, mégis üldözőbe veszi az emberkereskedőket.

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!