spot_imgspot_img
spot_img

Januári koncertek

-

Article Top Ad (AdSense)

 

Egy igazi különleges, a mai zenei trendeket lekövető sorozattal indítjuk az évet! A MUZIK-ot már  ismerhetitek, azonban ezúttal műfajspecifikus adásokkal készültünk, hiszen a hip-hop legfrissebb  tehetségeit ismerhetitek meg adásainkból! Ezen felül számos híres, vagy kevésbé híres, de annál  tehetségesebb produkcióval és előadóval készülünk az év elejére! 

Helyszín: A38 HAJÓ | 19:00 KAPUNYITÁS | 20:00 KEZDÉS 

ZENE X SZÖVEG 01. 24. 

Az év első Zene x Szöveg estjén az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legegyedibb zenekarának oszlopos tagjait látja  vendégül Kemény Zsófi! A sajátos táncdalos beütésű zenék mellett Csepella Olivér egyedülálló szövegei teszik kiemelkedővé a Csaknekedkislány produkcióját, most pedig lehető ségünk lesz belelátni abba, hogyan is készülnek ezek a több  generációt is megszólítani képes szövegek. A beszélgetés  után természetesen lesz Királyurazás, és a CSNK a falábú  nőket is megtáncoltatja majd!  

MŰSORVEZETŐ: KEMÉNY ZSÓFI 

 

PÁSZTOR ANNA PORTRÉBESZÉLGETÉS 

ANNA & THE BARBIES DUÓ KONCERT 

ZENE X LÁTVÁNY 01.17. 

Kevés ember szakavatottabb abban, hogy a színpadi megjelenés, vagyis a vizuálok, az öltözetek, a jelmezek mennyire  fontosak egy zenekar imidzsében és életében. Pásztor Anna  számtalan progresszív, sőt, időnként polgárpukkasztó ötlet tel állt már elő azzal kapcsolatban, hogy hogyan is nézzen ki ő  és a mögötte álló zenekar a színpadon, úgyhogy garantáltan  érdekes beszélgetés várható! Utána pedig természetesen  zene is lesz, Anna testvérével, Pásztor Sámuellel adja majd  elő az Anna & The Barbies legnépszerűbb dalainak akusztikus  verzióját. 

fotó: facebook.com/a38.hajo

MŰSORVEZETŐ: HEGYI DÓRI (OHNODY) 

FRENK DALSZERZŐI EST A MOMENTÁN TÁRSULAT  KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL 

FRENK AKUSZTIKUS KONCERT 

ZENE X SZÍNHÁZ 01. 31. 

A hónap utolsó estjén meghallgatjuk a szívek zörejeit, hiszen  egy igazi instrumentális multitálentum, Frenk lesz Péterfy  Bori vendége. A Hiperkarmát, Quimbyt, Budapest Bárt és  Kispál és a Borzot is megjárt Frenk belátást ad nekünk abba,  

hogy milyen volt a legkiemelkedőbb alternatív zenekarokban  játszani, majd hogyan építette ki ezekből a tapasztalataiból  saját projektjét. És miután a Momentán Társulattal nem csak  meghallgattuk, hanem el is játszottuk ezeket, Frenk és gitárja  is szórakoztatnak majd minket! 

MŰSORVEZETŐ: PÉTERFY BORI

5 izgalmas tény a 76 éves Demjén Ferencről

A leghíresebb négy hang titka

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!