Izgalmas társasjátékok hosszú téli estékre

-

Nem volt könnyű feladat összeállítani ezt a válogatást, mert annyi klassz társasjáték van, de megpróbálkoztunk a lehetetlennel. A teljesség igénye nélkül most megmutatjuk kedvenc társasjátékainkat, amelyekkel Ti is jól szórakozhattok.

Az egyik legjobb családi program és egyben remek mulatság téli estéken és hétvégéken előkapni egy jó társast és önfeledten játszani. Gyertek velünk, találjuk meg együtt kedvenc játékaitokat:

Durmi Marci Napüdvözlet:

Fotó: Jógakaland

A Jógakaland társasa már egészen kicsi kortól kezdve jó mulatság és remek lehetőség a jógapózokkal való ismerkedésre. Az egyik legismertebb gyerekjóga oktató, Csíki Mariann is részt vett a játék kidolgozásában, hogy a gyerkőcök biztonságosan tudják megtanulni a jóga alapjait. Kedves grafikáit és a mókás mozgásos játékot imádják a gyerekek, de az egész család számára jó kis közös szórakozás lehet.

Harry Potter: Egy tanév a Roxfortban

Fotó: reflexshop.hu

Rengeteg izgalmas kalandban lehet része azoknak a szerencséseknek, akik felvételt nyernek a híres varázslóképző iskolába és ennek során több játékvariáció közül választhatnak. Miután a Teszlek Süveg beosztotta őket a házaikba több küldetést és vizsgát is teljesíteni kell ahhoz, hogy pontokat szerezzenek, de ha úgy hozza az élet, akkor lehet, hogy Voldemorttal is meg kell küzdeni. Ami még sokoldalúbbá teszi a társast, hogy nem csak társaságban, de akár egyedül is játszható.

Marbushka: Séfek

Fotó: Marbushka

A magyar Marbushka időtlen játékai régóta nagy kedvenceink, és egyszerre nyújtanak pompás szórakozást és bűvölnek el mesés grafikáival. A Séfek játék során igazi szakácsokká lényegülünk át, és egy forgalmas konyhában kell versenyre kelni a többi szakáccsal, és megvívni a csatát a konyhapultokért és a hozzávalókért. A játék során megtanulhatjuk az egyes ételek elkészítését és azt is, hogy a séfnek sokszor nincs is olyan könnyű dolga a konyhában.

Álmodj velem

Fotó: Gémklub

Ismét egy gyönyörűen megrajzolt játék, amely az álmok csodálatos birodalmába repít, és amelyben asszociációs képességünkre, kreativitásunkra, megérzéseinkre és figyelmünkre is nagy szükség lesz. Az álmodónak a többi játékos elmondására kell hagyatkoznia – akik között vannak segítők és akadályozók is – és megérzéseire hagyatkozva kell kitalálnia, hogy minél több kártyát tudjon kitalálni. Egy nagyon jól átgondolt játék, és külön izgalmassá teszi, hogy az álmodónak nem csak jól kell asszociálnia, de arra is rá kell éreznie, hogy ki az a játékostársa, aki segíti és ki az, aki ellene van.

Ice Cool

Több, mint két éve megunhatatlan számunkra ez a pöccintős játék, amelynek során a három szökésben lévő pingvineket egy üldöző kergeti, akinek legfőbb feladata, hogy elkapja a meglógott haramiákat és begyűjtse személyi igazolványukat. Ehhez a játékhoz nem árt némi pöckölő technika elsajátítása, az ujjak alapos felkészítése, és nagy segítség, ha minél jobban és pontosabban tudunk célozni. Remek muri az egész család számára.

Olvasd el ezt is:

Pokorny Lia különleges receptjei

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!