spot_imgspot_img
spot_img

Izgalmas 4 részes portréműsor indult

-

Article Top Ad (AdSense)

Az Alfa Romeo büszkén vállalja az olasz kultúra és művészetek örökségét, és ennek megfelelően ápolja és támogatja ezen területek fejlődését.

Törekvései között szerepel, hogy kiemelt partnerként népszerűsítse a mutargy.com május 18. és 20. között megrendezésre kerülő programsorozatát, a Műtárgyak Éjszakája Fesztivált, amely idén a „Nők a művészetről, művészet a nőkről” alcímet kapta.

A kampány célja – amellett, hogy ezt a közeledést érzékeltesse a fogyasztókkal -, hogy nagyobb teret adjon inspiráló női alkotók történeteinek, valamint felkeltse az érdeklődést az esemény és általában a művészetek iránt.

A kampány fő üzenete:

Az Alfa Romeo mindig inspiráló élményeket nyújt, éppúgy, ahogy a műalkotások teszik. Legfőbb célunk a nők szerepének kiemelése a művészet világában, és inspiráló történeteik megismertetése a közönséggel.

Kreatívkoncepció:

A „TárlatVezetés” című 4 részes portréműsorban Nemes Anna, az ATV Híradójának műsorvezetője egy Alfa Romeo Tonale modellben utazva beszélget a kultúra „influencereivel”, akik elhivatottságukkal, izgalmas élettörténeteikkel és a művészetek iránti rajongásukkal képesek szélesebb körben felkelteni az érdeklődést a művészetek, valamint a Műtárgyak Éjszakája Fesztivál iránt.

„Az Alfa Romeo mindig is elkötelezett volt az inspiráló művészetek iránt. A Műtárgyak Éjszakája Fesztivál jelenlegi témája tökéletesen illeszkedik az értékeinkhez és a kultúrához, amit képviselünk. A „TárlatVezetés” portréműsorunkkal szeretnénk tisztelegni a női alkotók előtt, és inspiráló történeteiket megosztani a világgal. Ez az esemény egy lehetőség, hogy még szélesebb körben felhívjuk a figyelmet a művészetek erejére és szépségére, és megerősítsük az Alfa Romeo elkötelezettségét a kultúra támogatásában.” – mondta Krupp Tünde, az Alfa Romeo Brand Managere.

Nagyon szerettük készíteni a „TárlatVezetés” filmeket. A nehézséget az utómunka jelentette, mert annyi hasznos és szórakoztató pillanata volt a beszélgetéseknek, hogy nehezen vágtunk ki belőle jeleneteket. Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehettünk ebben a kampányban, amely a művészetek és az autóipar izgalmas találkozását viszi „vászonra.” – mondta Sass Dani, az Armadillo Kreatív Igazgatója.

A kampányhoz tartozó videók május 18-tól láthatóak az Alfa Romeo közösségi média oldalain, valamint a mutargy.com felületein.

A Műtárgyak Éjszakája Fesztivál május 18-20. között zajlik.

Az első rész az alábbi linken tekinthető meg:

Alkotók listája:

Megrendelő: Alfa Romeo

Brand manager: Krupp Tünde

Ügynökség: Armadillo

Kreatív igazgató: Sass Dani

Account: Pazicska Krisztofer

Produkció

Gyártó: RTm Pix

Rendező: Sass Dani, Pazicska Krisztofer

Vezető operatőr: Leskó Tamás

Operatőr: Takács Gábor, Korom Dávid

Smink: Baka Bea

Utómunka: Takács Gábor

Katalógus Bukta Imre alkotásaival

Ilyen magas árról még sosem indult festmény

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!