Itt találhatsz hátborzongató édességeket Halloweenra

-

Nyakunkon a Halloween és a csokigyűjtés időszaka. Íme néhány klassz hely, ahol igazán rémisztő és mulatságos édességeket vásárolhatunk.

Sugarshop:

Számtalan látványos és különleges desszertjeiről ismerjük a Sugar! cukrászdát, ahol nem csak süteményeket és tortákat tudunk vásárolni, hanem olyan mókás édességeket is, amelyek minden magára valamit is adó halloween buli elengedhetetlen kellékei. Mi például el nem tudnánk képzelni egy tökfaragó bulit állkapocstörő keménycukor, horror gumicukor, vagy éppen ehető véres szemek nélkül.

Füge Bolt:

A Gellérthegy lábánál bújik meg ez a kis csemegebolt és kávézó, ahol remek alapanyagokat vásárolhatunk, és ahová bármikor érdemes betérni egy finom reggelire vagy uzsonnára. Így bukkantunk rá mi is ezekre a helyes sütinyalókákra, amelyek alig várják, hogy hétvégén egy nagyot bulizzanak.

Édes ízek:

Ha a vendégváró falatokat inkább megsütnéd, mint megvennéd, akkor irány a Bartók Béla út, ahol rémesebbnél rémesebb cukrászati kiegészítők közül válogathatsz. Még a legegyszerűbb süteményt vagy desszertet is feldobhatod az itt kapható cukorszörnyekkel és boszorkányos cukordíszekkel, a félelmetes szörny szemektől pedig garantáltan mindenki frászt kap majd…

USA Candy:

Két budapesti üzletükben az összes hamisítatlan amerikai édességet megvásárolhatod, amire egy halloween-i csokigyűjtéshez szükség lehet, de ha éppen ufós gumicukrot vagy igazán furcsa ízű jelly bean-t keresel, azt is biztosan találsz itt.

Beststuff:

A vicces dolgok kifogyhatatlan tárházában szerencsére rengeteg rémisztő édességre lelhetünk, amelyekkel alaposan felkészülhetünk egy jó kis tökfaragásra. Nem érdemes kihagyni a Harry Potter rajongóknak kitalált mindenízű drazsét, amelyeket végigkóstolva igazán hátborzongató élményben lehet részünk.

További érdekes olvasnivalót találsz itt:

Ehető szobrok?

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!