spot_imgspot_img
spot_img

Itt az élőszereplős A kis hableány első előzetese

-

Article Top Ad (AdSense)

Szinte az összes Disney klasszikusból készült film változat – gondoljunk csak az Emma Watson által megformált Belle-re a Szépség és a szörnyegetben, vagy Will Smith fantasztikus dzsinn alakítására az élőszereplős Aladdinban. A kis hableány is beállt a sorba, a filmváltozatot 2023 közepén mutatják be az Egyesült Államokban.

Andersen meséje a Disney tolmácsolásában

A kis hableány Hans Christian Andersen meseíró története, melyet a Walt Disney Pictures 1989-ben feldolgozott animációs film formájában. Ahogy már megszokhattunk, ebből is készít élőszereplős adaptációt a Disney. Az új nagy dobást Rob Marshall rendezi, aki korábban már rendezett a Disney felkérésére, többek között a Vadregény és a Mary Poppins visszatér köthető még a nevéhez. A klasszikus dalokon kívül – Vár rám a föld, Ringat a víz – négy új szerzemény is felcsendül majd.

„A kis hableány Ariel (Halle Bailey), történetét meséli el, aki a víz alatti királyság, Atlantica uralkodjónak, Triton királynak (Javier Bardem), legfiatalabb lánya. Arielt elbűvöli az emberek világa, mélyen beleszeret a jóképű Eric hercegbe (Jonah Hauer-King), miután egy hajótörés során megmentette, és elhatározza, hogy találkozik vele a szárazföldi világban. Küldetése konfliktusba viszi apjával, és Ursula (Melissa McCarthy) a trükkös tengeri boszorkány karmai közé kerül.” – foglalja össze a Disney közleményében a történetet.

Halle Bailey Ariel szerepében, Melissa McCarthy pedig Ursulát, a gonosz tengeri boszorkányt alakítja. Javier Bardem a túlzottan védelmező Triton király, Jonah Hauer-King pedig Ariel szerelmének tárgyát, a jóképű Eric herceget testesíti meg. Természetesen Ficánka és Sebastian sem hiányozhat a szereplők listájáról – őket Jacob Tremblay és Daveed Diggs szólaltatja meg.

A kis hableány 2023. május 26-án kerül az amerikai mozikba.

Forrás: Polygon

Így néznének ki a Disney-hercegnők smink nélkül

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!