spot_imgspot_img
spot_img

Itt a legújabb tavaszi kollekció

-

Article Top Ad (AdSense)

A legújabb Carolina Herrera kollekció kiindulópontja Wes Gordon gyermekkorának szeretett könyve, A Titkos kert Frances Hodgson Burnett-től, amelyet a természet és a szépség romantikus ábrázolása ihletett. 

A látható örömök kertje: ez a kollekció kendőzetlenül romantikus a kézzel festett tearózsákkal és babarózsákkal díszített, túlméretezett ballonujjakkal, valamint maximalista lendületével, illetve a tetőtől talpig passzoló kiegészítőknek köszönhetően. A kollekciót egy csíkos pamutblúz nyitja, amelyhez egy sűrű virágmintás taft gömbszoknya párosul, megidézve Bunny Mellon, a tökéletesen elegáns kertész könnyed amerikai csillogását. 

A precízen szabott duplasoros blézer és kosztüm piros virágmintás sifon anyagú blúzzal egészül ki. A mértani pontossággal szabott egyenes vonalú ruha pipacsvörösben tündököl, a fekete gyapjúkabáton pedig a varrások mentén virágok nyiladoznak. Az ikonikus Carolina Herrera ing szakértői pontossággal szabott, és túlméretezett virágos rozettákkal lett újragondolva, melyek a vállrész tetején ülnek.  

A kaleidoszkóp-szerű virágminták harmonizálnak a nőiesen szabott klasszikusabb, koromfekete részekkel. Az estéi vonalát határozottan lágyabbá teszik a szellőrózsa mintás sifonból készült részletek, amelyek vidám, élénk színe és a virágok forgataga örvényszerűen olvad össze. Több száz méter tüllt redőztek és varrtak össze kézzel, hogy sűrű fodrokat hozzanak létre, amelyek mozgás közben önálló életet élnek, akár csak a hullámzó virágsorok, amelyek sűrűn virágoznak a ruhakölteményeken. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!