Itt a legújabb tavaszi kollekció

-

A legújabb Carolina Herrera kollekció kiindulópontja Wes Gordon gyermekkorának szeretett könyve, A Titkos kert Frances Hodgson Burnett-től, amelyet a természet és a szépség romantikus ábrázolása ihletett. 

A látható örömök kertje: ez a kollekció kendőzetlenül romantikus a kézzel festett tearózsákkal és babarózsákkal díszített, túlméretezett ballonujjakkal, valamint maximalista lendületével, illetve a tetőtől talpig passzoló kiegészítőknek köszönhetően. A kollekciót egy csíkos pamutblúz nyitja, amelyhez egy sűrű virágmintás taft gömbszoknya párosul, megidézve Bunny Mellon, a tökéletesen elegáns kertész könnyed amerikai csillogását. 

A precízen szabott duplasoros blézer és kosztüm piros virágmintás sifon anyagú blúzzal egészül ki. A mértani pontossággal szabott egyenes vonalú ruha pipacsvörösben tündököl, a fekete gyapjúkabáton pedig a varrások mentén virágok nyiladoznak. Az ikonikus Carolina Herrera ing szakértői pontossággal szabott, és túlméretezett virágos rozettákkal lett újragondolva, melyek a vállrész tetején ülnek.  

A kaleidoszkóp-szerű virágminták harmonizálnak a nőiesen szabott klasszikusabb, koromfekete részekkel. Az estéi vonalát határozottan lágyabbá teszik a szellőrózsa mintás sifonból készült részletek, amelyek vidám, élénk színe és a virágok forgataga örvényszerűen olvad össze. Több száz méter tüllt redőztek és varrtak össze kézzel, hogy sűrű fodrokat hozzanak létre, amelyek mozgás közben önálló életet élnek, akár csak a hullámzó virágsorok, amelyek sűrűn virágoznak a ruhakölteményeken. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!