spot_imgspot_img
spot_img

Ismét látogathatók az Opera előadásai

-

Article Top Ad (AdSense)

A négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadásával 2021 április végén lehetőség nyílt arra, hogy a színházak ismét megnyithassák kapuikat a közönség előtt. Az örömteli hírre reagálva a Magyar Állami Operaház az évadban tervezett műsorából az alábbi színpadi produkcióit teszi elérhetővé az érdeklődők számára:

Giordano: Andrea Chenier (bemutató) 2021.05.29. 19:00 Erkel Színház

Messerer-Krein: Laurencia 2021.06.05. 19:00 Erkel Színház

Molière-Lully: Úrhatnám polgár (bemutató) 2021.06.12. 19:00 Eiffel Műhelyház

Mozart-Rossini-Milhaud: Figaro3 (bemutató) 2021.06.26. 19:00 Eiffel Műhelyház

Az előadásokra az Opera a korábban bevezetett óvintézkedései megtartásával, páros helyek kialakításával, köztük két hely kihagyással nyitja meg nézőterét. Felhívjuk tisztelt nézőink figyelmét, hogy az előadások látogatása érvényes Védettségi Igazolvány meglétéhez kötött. A vonatkozó kormányrendelet értelmében munkatársaink csak ennek ellenőrzését követően engedhetik tisztelt nézőinket az előadásokra.

A jegyértékesítés az előadásokra 2021. május 10-én 10.00-kor indul meg az Opera honlapján, az Erkel Színház pénztárában és az Opera Értékesítési Centrumban (1061 Budapest, Hajós utca 13-15. / földszint I.). Jegyvásárláskor tisztelt nézőink az elmaradt előadások után kapott utalványaikat és szabadfelhasználású jegyeiket is igénybe vehetik. További részletek a honlapon olvashatók: www.opera.hu/kapcsolatok.

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!