spot_imgspot_img
spot_img

Indulhat a 12-15 év közöttiek oltása is

-

Article Top Ad (AdSense)

Többek között ez is elhangzott a mai Kormányinfón, de az is, hogy törlik a védettségi igazolását annak, aki nem veszi fel a második oltását.

Friss Covid hírek következnek:

A miniszterelnök beszámolt arról, hogy Magyarország a teljes átoltottság tekintetében az első helyen áll és már mindenki beoltathatja magát, aki akarja.

Közölte továbbá, hogy továbbra is érkeznek nyugati vakcinák, és elképzelhető, hogy idpvel sor kerülhet majd harmadik, illetve negyedik oltásra is.

Bejelentette továbbá, hogy mostantól kezdve a 12 éven felüliek is olthatók, illetve, hogy elveszik azon személyek védettségi igazolványát, akik nem vették fel a második oltásukat.

Az Európai Uniós védettségi igazolvánnyal kapcsolatban pedig elmondta, hogy ezzel összehangba hozzák majd a magyar igazolást és szerinte minden oltással lehet majd utazni, csak az a kérdés, hogy mikor.

Ez is érdekes lehet:

Jöhetnek az oltási matricák a társkereső oldalakon

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!