spot_imgspot_img
spot_img

Íme Gianni Annoni és a felesége legújabb közös fotós projektje!

-

Article Top Ad (AdSense)

Ne lepődjön meg senki, ha az elkövetkező hetekben Budapest utcáit járva lépten-nyomon Gianni Annoni mosolyog vissza rá city lightokról, vagy éppen a körúti villamosok oldaláról.

Az ismert gasztroguru ugyanis „plakátfiú” lett, bár nem a szó hagyományos értelmében véve, hiszen egy márkanagyköveti együttműködés kapcsán állt kamera elé. A dolog pikantériája, hogy a kreatív fotókat a felesége, Zita készítette, így a házaspárnak ismét egy olyan közös projektje volt, amelynek képei nem a közösségi médiás, vagy a privát fényképgyűjteményüket gazdagítják.

Március közepén érkezett meg Annoniékhoz a kétéves Gianfranco után a család második gyermeke, a kis Gregorio, de Zita az anyai teendői mellett már nem pihen, hanem újra fényképezőgépet ragadott. Ráadásul igazi kuriózumnak számító munkát vállalt el, hiszen a férjét, Giannit fotózta egy világhírű olasz háztartási gépeket gyártó cég kreatív kampányához. A főszereplő, az ismert gasztroguru így viccelődött a munka szünetében:

„Azért szeretem, ha Zita fotóz, mert ő ismer igazán. Olyan jó szakember, hogy minden körülmények között a legszebb mosolyomat, a legjobb arcomat látom vissza a képeken, és ezen gyakorta én is meglepődöm!”

Gianni tehát az említett olasz brand márkanagykövete lett, így az elkövetkező hetekben city lightokon, balusztrádokon, járműreklámokon, vagy éppen a közösségi médiás hirdetésekben is találkozhatunk vele.

„Mikor még Olaszországban éltem, többféle Candy termékünk is volt otthon. Sőt, a mai napig a fülemben cseng az egyik régi tévéreklámjuk dallamos szövege. Nagyon tetszik a márka megújult üzenete és filozófiája, illetve az is, hogy az okos megoldások, valamint a fenntarthatóság terén is egyre innovatívabb megoldásokat nyújtanak a felhasználók számára. Éppen utóbbi szempontok, na és persze a „közös múlt”, az olasz gyökerek miatt is vállaltam el szívesen ezt a szakmai partnerséget” – nyilatkozta a márkanagyköveti megállapodás hivatalos aláírását követően.

Hogyan legyünk jó házigazdák?

Megújult gasztrokoncepcióval vár az egyik legnívósabb étterem

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!