spot_imgspot_img
spot_img

Íme az új Jaguar XF Modell 007, a hazai mozikban már látható James Bond film sztárja

-

Article Top Ad (AdSense)

A Jaguar XF most igazán testhezálló környezetben mutathatja meg legendás menetdinamikáját, kiemelkedő kezelhetőségét, páratlan manőverezési képességeit és stílusosságát. A hazai mozikban is látható 25. James Bond filmben ugyanis két XF modell is tökéletes hajszautóként debütált.

A dél-olaszországi Matera-ban forgatott autós üldözések során két XF Saloon szeli át a keskeny, kanyargós városi utcákat, végighajtva a piazzákon és a macskaköves lépcsőkön a brit titkosügynök, James Bond nyomában.

A ’Nincs idő meghalni’ jeleneteiben látható mindkét XF limuzin robbanékonyságáról a Jaguar összkerékhajtású, intelligens hajtáslánc-dinamikával támogatott rendszere gondoskodik, amely hihetetlen erőátvitelt eredményezett az alacsony tapadású felületeken is. Ahogy a kitartó üldözők bizonyítják: nincs sem túl keskeny utca, sem túl éles sarok. Az XF Saloon könnyű, alumínium-vázszerkezete és felfüggesztés innovatív kialakítása kivételes kezelhetőséget és mozgékonyságot tesz lehetővé, kiemelkedő menetképességek, kényelem és kifinomultság mellett.

 

A Jaguar egy saját kisfilmmel is köszönti a 25. Bond film mozikba kerülését, egyben az XF 007-es debütálását. A ’Nincs idő meghalni’ izgatottan várt bemutatója alkalmából a Jaguar legújabb XF Saloonja izgalmas londoni üldözésbe keveredett, mivel a Jaguar Racing Forma-E versenyzője, Mitch Evans a legelsők között akarta látni a filmet.

A hatmérföldes üldözés a brit főváros legikonikusabb nevezetességei, köztük a The Shard, a Tower Bridge, a City Hall és a Millennium Bridge között zajlik. Mitch, aki a Santorini Black XF R-Dynamic HSE volánjánál ül, nem tudja, hogy a neves parkour atléta, Lynn Jung eredt a nyomába. Versenyfutásuk oka? Az autóversenyző akaratlanul is elejtette a premierre szóló jegyét, és Lynn eltökélt szándéka, hogy utolérje az előadás kezdete előtt. A freerunner versenyző futva, ugrálva és bukfencezve száguld végig a városon, míg Mitch az aktív zajszűrésnek köszönhetően élvezi az XF luxusát, kényelmét és nyugalmát. És hogy mi lesz a hajsza vége? Az kiderül a film végén…

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!