Ime az első kép a Diana hercegnőt alakító Kristen Stewartról

-

Amikor a tündérmese véget ér …

2022-ben ünneplik Diana halálának 25. évfordulóját.

Kristen Stewart fogja a néhai Diana hercegnét játszani a Spencer című filmben.

A film, amit Németországban és az Egyesült Királyságban forgattak várhatóan az idén ősszel debütálhat. A rendező a chilei rendező, Pablo Larraín, míg Dianát Kristen Stewart  alakítja.
Róla a napokban kerültek ki az első képek Diana hercegné szerepében, amit a színésznő  megosztott  az instagram odalán.
Diana Kristen Stewart
 A történet a brit királyi család 1991-es karácsonyát fogja felidézni, amikor a norfolki Sandringham birtokon együtt töltötték a karácsonyi ünnepeket, és ekkor dönt úgy Diana, hogy felbontja a házasságát Charles herceggel. Ebben az évben lett világos a számára, hogy  férje még mindig egykori kedvesét,  Camilla Parker Bowlest szereti, akit Diana halála után, 2005-ben feleségül vett.

A  film szereplői között szerepel még a BAFTA jelöltje, Timothy Spall („Mr. Turner”), az Oscar-jelölt Sally Hawkins („A víz formája”) és Sean Harris („Lehetetlen küldetés”).

A főszereplő Knight elmondta, hogy nem nézte meg a Netflix slágerét, a „Koronát”, mert nem akarta, hogy játékát befolyásolja, amit lát. A Korona című sorozatot 2020-ban kezdték el vetíteni, elsősorban Lady Diana (Emma Corrin alakításában) és Charles herceg (Josh O’Connor) kapcsolatára összpontosít.

Oliver Dowden, az Egyesült Királyság kulturális titkára és Lady Diana testvére, Charles Spencer később követelték, hogy nyilvánítsák fikciónak a filmet, de ezt a Netflix visszautasította.

“Óriási segítséget jelentene, ha az egyes epizódok elején jeleznék, hogy” Ez nem igaz, de néhány valós eseményen alapszik “- mondta Spencer az ITV-nek. – Mert akkor mindenki megértené, hogy dráma a dráma kedvéért.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!