spot_imgspot_img
spot_img

4 tipp, hogy ez a karácsony is meghitt legyen

-

Article Top Ad (AdSense)

A koronavírus járvány kellős közepén sok család dönt úgy, hogy idén szűk körben, külön-külön töltik az ünnepeket és sokan lesznek azok, is akik egyedül maradnak karácsony idején. De ettől egyáltalán nem kell megijedni, mert rengeteg jó ötlet van, hogy az ünnep még így is szórakoztató és meghitt legyen.

Otthonunk békés nyugalmában is kellemesen telhetnek az év legszebb ünnepének napjai, mert dönthetünk úgy, hogy mi magunk varázsolunk magunknak fantasztikus karácsonyi hangulatot.

Sokkal könnyebben tudod észrevenni és megőrizni az ünnep szépségét, ha arra fókuszálsz, hogy mit jelent számodra a karácsony. Még akkor is, ha idén nem csinálsz meg mindent, amit máskor szoktál, az ünnepi dekorációt akkor is megcsinálhatod és elkészítheted kedvenc karácsonyi ételeidet is, és eltöltheted úgy az ünnepet, hogy minden pillanatában jól érezd magad.

Készíts különleges élményeket!

Valószínűleg mostanra már kezdesz telítődni a tennivalókkal és elég fáradt vagy az egész éves hajtástól… és ettől az egész évtől úgy, ahogy van. Viszont ha ennek ellenére megtalálod benne a szépet és a szórakoztatót, akkor sokkal emlékezetesebbé teheted. Egy közös karácsonyi filmnézés a szerelmeddel vagy a gyerekekkel, egy jó habos forró csoki, vagy egy közös karácsonyi sütés-főzés feledhetetlenné teheti a pillanatot.

Fotó: pexels.com

Hozd ki a legjobbat az ünnepből!

Ha rokonaiddal úgy döntöttetek, hogy idén nem vállaljátok be a közös ünneplést, attól még tudtok találkozni egy klassz kültéri program keretében. Rengeteg olyan hely van, ahol közösen sétálhattok egyet, és közben beszélgethettek, nevethettek, együtt lehettek. Érdemes ezeket a programokat napközbenre szervezni, amikor egy kicsit melegebb az idő, kivéve persze akkor, ha épp esti sétára vágytok.

Szerezz örömet másoknak!

Fotó: pexels.com

A 2020-as év sok mindent megtanított nekünk, ezek közül az egyik, hogy milyen sokat jelentenek az életünkben lévő emberek. Hívd fel a barátaidat, akikkel régen beszéltél, fogj egy papírt és írj neki levelet, vagy mondd el neki bárhogyan, hogy szereted és milyen sokat jelent neked. Ajándékozd meg a szomszédokat sütivel vagy rendelj pizzát és lepd meg vele egy kórház dolgozóit, vagy csinálj bármit, amitől mások érzik a törődést és jobban érzik majd magukat.

Gondolj arra, hogy ami más, az egyben különleges is lehet!

Lehet, hogy te se emlékszel arra, hogy mik történtek az elmúlt évek karácsonyán, de amikor valami ennyire más, az már csak ezért is emlékeztes marad. Gyakran éppen a rossz dolgok és a nehezebb körülmények szülik a legszebb emlékeket. Ez az idei karácsony annyira más, de te különlegessé teheted, csak meg kell találnod a módját.

Ha tetszett ez a cikk, olvasd el ezt is:

10 jópofa diótörő figura a világ minden tájáról

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!