spot_imgspot_img
spot_img

Így lehetsz kortalan Botox-kezelés nélkül

-

Article Top Ad (AdSense)

Ha te is 35+ éves vagy és úgy érzed a tükörbe nézve, hogy az évek múlása egyre látványosabb az arcodon, különösen a szemeid környékén, akkor erről érdemes tudnod!

Előbb azonban hadd osszak meg veled egy rövid történetet.

Szívből mondom, hogy már évekkel ezelőtt is úgy gondoltam, hogy ha eljön az idő, bevállalok egy Botox-kezelést. Természetesen, ezt nem szerettem volna sose túlzásba vinni, s azt is meg kell vallanom, hogy ezt a megoldást a legvégére tartogattam. Kicsit féltem is, hogy mit fognak majd mások gondolni. Lenéznek? Kibeszélnek a hátam mögött? Pedig szerintem, nincs mit szégyellni azon, ha az ember lánya szeretne fiatal maradni. Te nem így gondolod?

Azután eljött a 40 és csak nem szántam rá magamat az említett kezelésre. Tudod, féltettem a mosolyomat, féltem magától a kezeléstől is. Mi van, ha fájni fog? Mi van, ha majd nem tudok leállni és olyan merev lesz az arcom, mint egy porcelánbabáé? És akkor még bele sem mertem gondolni, mit szól majd a férjem, ha megtudja mennyit költöttem magamra… Persze, neki könnyű, hiszen a férfiak csak egyre sármosabbak, ha deresedik a halántékuk! De nekünk, nőknek bizony nap, mint nap ápolnunk kell magunkat, hogy 40 felett is kívánatosak maradjunk. 

Miért van ez? Mitől öregszünk?

A bőr simaságát, rugalmas tartását három anyag biztosítja (kollagén, elasztin, hialuronsav), melyeket a szervezet maga állít elő, azonban a kor előrehaladtával egyre kevesebbet. Termelődése már 25 éves korban elkezd csökkeni, de csak 40 éves kor körül lesz látványos az eredménye. Ilyenkor az történik, hogy a bőr veszít tartásából, elfárad, mint a kinyúlt ruhában a gumi és egyre kevesebb vizet képes megtartani. Ezért egy reggel arra ébredsz, hogy a bőröd épp olyan, mint az éjszaka összegyűrt takaró. A végeredmény: rengeteg ránc, amin már csak a szike és tű segíthet.

Hogyan segíthet visszafordítani az idő kerekét egy kozmetikum?

Pótolja az említett három anyagot, emellett olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami arra ösztökéli a bőrt, hogy több kollagént termeljen (pl. C-vitamin). Kerül bele még bőrápoló növényi olaj (oliva, argán) és tartalmaz különleges összetevőket is, amik akár napok alatt is képesek látványosan csökkenteni a ráncokat. 

A CollAging új arcszéruma és szemkörnyék-ápolója pontosan ezekkel az összetevőkkel száll szembe a ráncokkal. Egy ritka anyag pedig olyan simává varázsolja a bőrt, mintha Botox-kezelésen vettél volna részt.

Botox-hoz hasonló eredmény kígyóméreggel

Nyugi, egyetlen vipera sem adta a vérét, sem a valódi mérgét azért, hogy ezt szépségszérumba zárják. Ez az összetevő, a SYN-AKE, a bambuszvipera mérgének az ún. analógja, vagyis az állat elpusztítása nélkül állítható elő mesterséges úton.

A SYN-AKE tulajdonképpen egy csúcstechnológiájú készítmény és még a tudomány számára is relatíve fiatal, kevés termékben találod meg. Elmondhatjuk tehát, hogy egy igen ritka összetevőről beszélhetünk, ami a mimikáért felelős piciny izmok ellazításával igen hatásosan simítja ki az arcon a ráncokat. 

Teszi ezt úgy, hogy közben sem a mosolygást, sem a kacsintást nem kell majd nélkülöznöd.

CollAging fiatalító termékcsalád

A hetekben került a virtuális polcokra a Collagen Cocktail CollAging termékcsaládjának két legfrissebb tagja, az arcszérum és szemkörnyék-ápoló gél, melyek egyik kulcs hatóanyaga a már említett SYN-AKE.

De akad itt még bőven olyan összetevő, aminek varázslatos hatása van a fiatalságért kiáltó bőrre! Lássuk őket:

  1. aloe vera 
  2. plantkon EPS
  3. Q10 

Az aloe vera kivonata közismert fiatalító anyag, tud azonban valami olyat, amiről eddig biztosan nem hallottál. Képes az értékes hatóanyagok bőrbe juttatásának fokozására, így segítségével óriási lökést kap a CollAging fiatalító hatása.

A plankton EPS szintén egy kevéssé ismert, különleges növényi kivonat, ami klinikai tesztek alapján szinte azonnal csökkenti a ráncokat.

 A Q10 szintén adu-ász a két termékben. Erről biztosan sokat hallottál már, de tudod-e, hogy valójában mit tud?

 A Q10 az emberi testben természetesen is jelen van és rengeteg biológiai folyamatban vesz részt. Többek között védi a bőrt az UV sugárzás károsító hatásától. Mivel antioxidáns is egyben, segít feltölteni a mélyebb ráncokat és felgyorsíthatja a bőrsejtek megújulását, így fiatalítja a bőrt.

 Természetesen nem maradhattak ki a termékekből az ápoló és antioxidáns hatású növényi olajok, az argán és olíva olaj sem. Sőt, a szemránckrémbe került még sheavaj, jojobaolaj, csipkebogyó olaj és méhviasz is, ami puhítja és táplálja a bőrt.

A termékekért információért ide kattintson:

ÚJ INNOVATÍV ANTI-AGING koktélok – CollAging arcszérum és szemránckrém különleges hatóanyagokkal

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!