Így élvezd ki az ünnepi időszakot!

-

A téli időszak népszerű ízei a Toffee Nut Latte és a Gingerbread Latte már vegán verzióban is elérhetőek a Starbucks kávézókban! Kuckózz be a kedvenc forró italoddal, és engedd, hogy átjárjon az ünnepi hangulat! A következő tippekkel a legtöbbet hozhatod ki a lelassulni látszó év végi időszakból.

Ahogy közeledik a tél, egyre rövidebbek a nappalok, emiatt gyakran érezhetjük magunkat fáradtabbnak. A kijárási korlátozások pedig még rövidebbé tették idén a napokat, így kiemelten fontos, hogy feltöltődjünk energiával és lélekmelengető elfoglaltságokkal kössük le magunkat. A következő ötletek segíthetnek ezt az időszakot kellemesen eltölteni. 

 

  • Sportolj minél többet!

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos a mozgás. Kiváltképp ezen a télen, amikor a lehetőségek limitáltak a szabadtéri programokra. Fontos, hogy figyelj a testedre, ne feszítsd túl magad! Kezdj egyszerűbb gyakorlatokkal, és ahogy hozzászoktak az izmaid a rendszeres mozgáshoz, fokozatosan terheld magad. Akár már egy hét után is érezhetően javul a közérzeted a rendszeres mozgásnak köszönhetően. Nagyszerű kiegészítője a sportos életmódnak a mogyoróvajas vagy kókuszos, kakaós ízekben elérhető protein szelet, amelyet akár házhoz is rendelhetsz a Starbucks kávézólánctól a Netpincér alkalmazáson keresztül. 

 

  • A villásreggeli ne legyen a hétvége kiváltsága! 

 

Nincs fontosabb annál, mint hogy jól induljon a nap, hiszen a reggeli hangulatod akár egész nap kitarthat! Egyre többen dolgoznak távmunkában, így a villásreggelik többé már nem pusztán a hétvégék kiváltságai! Rendeld házhoz kedvenc Starbucks reggelidet, hogy vidáman induljon a nap! Ráadásul a népszerű ünnepi ízek, a Toffee Nut Latte, valamint a Gingerbread Latte már vegán változatban is elérhetőek!

 

  • Kerülj ünnepi hangulatba kedvenc filmjeiddel!

 

A nap lezárásaként engedd át magad a relaxációnak! Kuckózz be a kanapén, kedvenc plédedbe burkolódzva és indulhat egy kellemes ünnepi hangulatú film! Rendelj hozzá egy lélekmelengető forró csokoládét a Starbucks-tól és engedd át magad a teljes ellazulásnak!

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!