Igényes budapesti helyek, ahol a kutyádat is szívesen látják

-

Szerencsére egyre több szolgáltató felismeri, hogy mennyire nagy igény van a kutyabarát éttermekre, pubokra, sörözőkre Budapesten. Ha négylábú kedvencünkkel indulnánk útnak a baráti sörözésre, vagy megennénk egy finom süteményt ebünk társaságában, térjünk be a felsorolt helyek valamelyikébe, nem fogunk csalódni!

Egy kis gasztronómia – Hokedli – 6. kerület

Ami először eszembe jutott az étteremről: rendkívül szerethető. Nemcsak azért, mert extra figyelmet fordítanak a környezetbarát üzemeltetésre, de Facebook oldaluk alapján saját maguk termelik az alapanyagok egy részét. Minőségi és egészséges hozzávalók, rendkívül ízletes ételek, pozitív gasztronómiai élmény. Ezt kapjuk, ha a Hokedlibe látogatunk. Vegetáriánusok, laktóz- és/vagy gluténérzékenyek itt Rátok is gondolnak! A Hokedli staffja a társadalmi felelősségvállalásból is kiveszi a részét, a Budapest Bike Maffiával együttműködve hetente több száz adag meleg ételt juttatnak el a rászorulóknak. A gazdik egészséges és jóízű ebédre, kedvenceik pedig nagy adag szeretetmorzsára számíthatnak ezen a rokonszenves kis helyen. Nézzetek rá a Facebook-oldalunkra, a képek magukért beszélnek!

Kép forrása: librarius.hu

Édesszájúaknak – a kutyabarát FitCandy – 2. 6. és 13. kerület

A cukrászdát az egészséges életmód és az alakbarát édességek jegyében hozták létre. A FitCandy nemrég elnyert a kutyabarat.hu által meghirdetett „Az év kutyabarát cukrászdája” címet, ez már önmagáért beszél. Minden finomság szénhidrátcsökkentett, és kifejezetten nagy figyelmet fordítanak a prémium minőségű alapanyagokra. Budapesten már három helyen is elérhető a cukrászda, ahol a nassolás után biztosan nem lesz bűntudatod! Ráadásul a kutyánk is nagy örömmel fog elindulni a FitCandybe, mivel egészséges ajándék kutyakeksszel kedveskednek minden betérő kiskedvencnek. Az oldaluk látogatása után biztos megjön a kedvünk egy ínycsiklandozó sütihez!

Fitcandy -Mammutban lévő üzlete
Kép forrása: FitCandy Facebook oldal

Egy mennyei kávé egy kutyabarát helyen  – Mad Dog Cafe – 13. kerület

Már a névválasztás is tükrözi, hogy itt bizony örömmel várnak nemcsak minket, hanem házi kedvencünket is. Persze kinek mi a házi kedvenc, kakassal azért ne érkezzünk, de kutyásként szabad a terep.  Az igényes és kissé bohókás kávézóban hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között szürcsölheted el a minőségi kézműves kávédat, és kedvenced számára is biztosítanak szomjoltót. Változatos a kínálat, egy finom ebédre is betérhetsz, fagyi is van. Ügyelnek az étel-intoleranciában szenvedőkre, a menüben mindenmentes fogások is helyet kapnak. A tágas belső térben pedig a kutyidnak is bőven jut hely! Itt kapsz bővebb információt a kínálatról.

Kép forrása: ittjartam.hu

Baráti iszogatáshoz – Fadrusz Söröző, 11. kerület

A kutyasétáltatást megejthetjük a Feneketlen-tó körüli gyönyörű parkban, és levezetésként át is ugorhatunk a mindössze 300 méterre lévő Fadrusz sörözőbe. Nagyon barátságos és családias hely, ahol kifejezetten ügyelnek a tisztaságra. Felújított és igényes környezetben ihatunk egy hideg sört a kánikulában minden nap 11:00 és 23:00 óra között, és a kutyánkat sem kell a szomszédra bízni. Külön pirospont a sörözőben található chip-leolvasó miatt, amivel más helyen még nem találkoztam. Betérhetünk egy elveszett kutyussal, és a személyzet a chip alapján leolvassa a tulajdonos nevét és címet. Ezért duplán jár az kutyabarát cím a Fadrusznak!

Kép forrása: ittlakunk.hu

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!