spot_imgspot_img
spot_img

Igazi szilveszteri sztárkavalkád a Duna World-ön

-

Article Top Ad (AdSense)

A Szenes slágerek legendásan szerencsét hoznak, így ma este 19:00-21:00 között a Duna World műsorán Bodrogi Gyula, Korda György, Balázs Klári, az Apostol együttes, Csonka András , Szandi és lánya Bogdán Blanka, Koós Réka, Kocsis Tibor, Nagy Sándor, Szacsvay László, Voith Ági, Bodrogi Enikő, Balázs Péter, Ivancsics Ilona, Nemcsák Károly, Nyári Alíz, Nyári Edit, Nyári Károly, Király Tamás, Király Viktor, a Fővárosi Nagycirkusz  művészei, és Poór Péter várnak minden zenerajongót. 

A bánat, a magány, és az egyhangúság ellen mindig számíthatunk  Szenes Ivánra, sztárbarátaira, és dalseregére.  

Az est folyamán olyan jól ismert dalok csendültek fel, mint a Próbálj meg lazítani, Kicsi gyere velem rózsát szedni, Kicsit szomorkás a hangulatom máma, Kislány a zongoránál, Mondd miért szeretsz te mást, Hosszú forró nyár, Jöjjön ki Óbudára, Szeretni bolondulásig, Én édes Katinkám, Kétszerkettő néha öt, Nincs szerencsém, Okosabban kéne élni, Nem csak a húsz éveseké a világ című slágárek. Kedvenc dalaink –melyek mind Szenes Iván tollából származnak-, boldogságot hoznak az év utolsó napján is. 

Sok különlegesség, és családi produkció várja a nézőket. Balázs Klári Korda Györgyhoz énekli a Hosszú az a nap-ot, melyet Szenes Iván a feleségéhez írt. Bodrogi Gyula és Voith Ági unokájukkal dalolva lépnek át az újévbe. A Szomszédok két legendás sztárja, Nemcsák Károly és Ivancsics Ilona a koncerten újra összejöttek, és együtt adják elő a Piros pezsgő rózsaszín mámor örömteli nótát.

Király Viktor külön klipet készített az ünnepre, amelyre magával hozza a Paul Ankára hasonlító édesapját, aki 30 év után újra énekelni és követi fogja fiát. Nagy Sándor, a Fővárosi Nagycirkusz artistái, és gyönyörű táncos lányai gyűrűjében, Hofi Lazítani című dalát adja elő. Csonka András, aki egész életében szerelemre vágyakozik, a Szeretni bolondulásig melódiával fejezi ki önmagát. A Nyári család és Koós Réka különleges ruhákban igazi szilveszteri hangulatot varázsolnak, miközben Bodrogi Gyula és Balázs Péter egy eddig be nem mutatott szilveszteri pikáns duettet adnak elő. A 11 éves Bó Viktor, az idei év felfedezettje üzeni, hogy Nem csak a húsz éveseké a világ, míg a nemzet színésze, Szavai László arról énekel, hogy Egy 80 éves bácsi még mi mindenre kíváncsi. Kocsis Tibor előadásában a Gondolj apádra ha rákerülsz a lapátra című dalt hallhatjuk, Poór Péter pedig a Jöjjön ki Óbudára című melódiával örvendezteti meg a rajongókat. A Korda házaspár, az Egy Dunaparti csónakházba című slágerrel teremt az otthonunkba fergeteges hangulatot. Az Apostol együttes himnusza, a Merj álmodni Magyarország, méltó szilveszteri üzenet lesz. 

A szerző lánya, Szenes Andrea, az alkalomra szilveszteri slágert írt csapatának, s ezzel kíván a Szenes sereg Boldog Új Évet mindenkinek.

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!