Horváth Lili

 

 

 

 

 

 

 

Mottó: „Egy beszélgetés nem a stúdiódíszlettől, az asztaltól vagy széktől lesz jó, hanem a kérdező  és kérdezett őszinteségétől” ( Kálmán Olga)

Óráimon nemcsak a tiszta érthető beszédet, kommunikációt  tanulhatod meg, hanem azt is , hogyan közelíts a különböző interjúalanyokhoz.Nem elég , hogy felkészült  legyél  de egy kicsit jó  pszichológusként közelükbe kell kerülj. Ezután jön csak a neheze, papirra vetni vagy vágni/szerkeszteni mindazt amit hallottál tőlük😊

Amiben segíthetek  neked: fejlettebb  beszédtechnika, kommunikációs gyakorlatok, improvizációs helyzetgyakorlatok különböző interjúalanytípusokkal, interjúk elemzése, műfaj és stílusismeret, hogyan készülj egy interjúra mindezt személyes tapasztalataimmal ötvözve. 

1976-ban születtem Budapesten. Édesanyám Tordai Teri színésznő.

Nem készültem tudatosan a színészi pályára, eleinte a jelmeztervezés vonzott. Középiskolás koromban azonban Földessy Margit hatására jelentkeztem a Színművészeti Főiskolára. Elsőre felvettek, Zsámbéki Gábor osztályába kerültem, 1998-ban végeztem.

Gyakorlati éveimet a Katona József Színházban és a  Nemzeti Színházban töltöttem. Alföldi Róbert hívására a Budapesti Kamaraszínházhoz szerződtem, és tagja is maradtam a megszűnéséig, 2012-ig.

Vendégként a Vidám Színpadon és a Veszprémi Petőfi Színházban is játszottam. 2003-ban Jászai Mari-díjat kaptam, ezzel bekerültem a legfiatalabb díjazottak közé
2013 óta aktívan foglalkozom drámapedagógiával. Ez is, akárcsak a színjátszás, Földessy Margithoz kötődik, akinek stúdiójában  volt lehetőségem tanítani is.
2017-ben megalakítottam saját Lili Sulimatlilisuli.hu amelyben a 4-12 éves korosztállyal foglalkozom.
Két  kamasz fiú és egy kislány boldog édesanyja vagyok.