spot_imgspot_img
spot_img

Milyen ajándékra vágyunk – horoszkóp alapján

-

Article Top Ad (AdSense)

Az emberek több szempontból mások. Az egyik közismert különbözőség alapját, a – sokak által hitként vallott lehetőség – a csillagjegy adja. A kapott eredendő tulajdonságok figyelembevételével, talán még karácsonyra is megfelelő ajándékot adhatunk. Furcsa módja lehet annak, miként lepjük meg szeretteinket, de az biztos, hogy nagyot nem tévedhetünk.

Fotó: Pixabay

Amikor már nincs időd, se ötleted

Ha teljesen tanácstalan vagy abban, hogy bizonyos személyeknek mivel okozhatsz örömet a karácsonyfa alatt, akkor hívd segítségül az asztronómiát. A csillagok meg fogják súgni neked a legtutibb ajándékot, amivel boldogság költözik a szívekbe.

Fotó: Pixabay

Kos

Ez a csillagjegy mindig szeret ajándékot kapni. Egyszerűen rajong érte. Ezért talán ő egyszerű esetnek tűnik. Arra azért figyelni kell, hogy kicsit háklis. Tehát legyen valami új, trendi dolog! A hölgyeknél fontos a csillogás, akár ékszer, karkötő, ruha legyen az. A férfiakat pedig érdemes valami technikai kütyüvel meglepni, imádnak bíbelődni vele. Mind a két nem ebben a csillagjegyben, általában szeret tevékenykedni a konyhában, ezért akár milyen tárgyat is teszünk a fa alá ami hasznos lehet a főzéshez, örülni fognak neki.

Bika

A bika földhözragadt, és szereti, ha hasznos dolgokat kap. Mindennapjait a gyakorlatiasság égisze alatt végzi, és nagyon megnézi azt, hogy mindennek legyen valami értelme. Szereti, ha visszafogottan ízléses valami, és kifejezetten kényelmes típus. Egy jó párna, egy melengető takaró szóba jöhet, de vigyázni kell arra, hogy csakis a praktikus, használható dolgoknak van számukra jelentősége. A Bika jegyűek jellegzetes tulajdonsága, hogy szeretnek gyűjteni valamit. Gondoljuk át miből van sok a környezetükben, és szerezzünk be egy hasonló tárgyat.

Fotó: Pixabay

Ikrek

Az egyik legegyszerűbb eset. A lényeg, hogy az ajándék egyszerű, vicces, vagy kedves tárgy legyen. Ők azok, akik tulajdonképpen mindennek örülnek, olyan dolgoknak is, aminek se értelme, se haszna nincs. Imádnak mindent, ami a társas kapcsolódásról, a zenéről, a játékról szól. Nekik bármilyen kütyüt is beszerzünk, boldogan fognak mosolyogni.

Rák

Náluk érdemes az érzésekre, érzelmekre hagyatkozni. Az egyik legérzékenyebb csillagjegy, akiket szeretettel, és szívből jövő ajándékkal lehet boldoggá tenni. Ők minden ünnepet, eseményt szeretnek, és főleg karácsonykor érzékenyülnek el a legjobban. H szeretnénk meglepni őket, akkor mindenképp személyes hangvételű dolog legyen. Egy kedves könyv, egy fotóalbum, vagy olyan tárgy, ami a békére, a szeretésre, a családra emlékezteti őket.

Fotó: Pixabay

Oroszlán

Az oroszlánok szeretnek középpontban lenni. Imádják, ha ők azok, akikre mindenki odafigyel. Ezt el is várják általában. Ennek okán olyan ajándékba gondolkodjunk, ami ezeket a tulajdonságokat erősíti. Lehet az egy feltűnő ékszer, egyedi ruhadarab, markáns megjelenésű és mindenképp egyszerűségében komolyságot sugalló tárgy legyen. A hölgyeknél a ragyogás, az uraknál a komolyság és a felsőbbrendűség amit el kell érni az ajándékkal. Az oroszlánok nagy része viszont ugyancsak szeret valamit gyűjteni, ez megkönnyítheti az ajándék vásárlást.

Szűz

Az egyik leg földhözragadtabb, leginkább gyakorlatiasabb jegy. Nálunk leginkább a praktikummal érhetjük el az eredményt. Ezért ha számukra szeretnénk ajándékot vásárolni,  mindenképp olyan dolgokba gondolkodjunk ami a mindennapokban hasznos a számukra. Legyen az egy egyszerű kulcstartó, vagy képakasztó, egy sokzsebes táska, vagy mondjuk egy egyszerű ébresztőóra, örömmel fogják használni. Bármi szóba jöhet, ami megkönnyíti a napjaikat még egy fakanál, serpenyő, de akár egy meleg zokni is megteszi.

Fotó: Pixabay

Mérleg

A mérlegek alapvetően imádják a szépet, a dekort, és ha minden a helyén van. Ezért nem lőhetünk félre náluk azzal, ha dísztárgyat kapnak ajándékba. Előszeretettel pakolnak, rendezkednek, mindennek új helyet találnak. Roppant boldoggá tehetjük őket egy ládikával, kosárral, akasztóval, olyan dologgal aminek helyet kell találni és bele lehet rakni valamit. Fontos náluk a csomagolás, amit maguk is precízen végeznek. Minél több kis díszes csomagot találnak a fa alatt, annál boldogabbak. Ne feledjük el, hogy mérlegelnek, ezért olyan ajándékot válasszunk nekik, ami praktikus is egyben. Díszes szalvéta, terítő, tökéletes választás nekik.

Skorpió

A skorpiók olyanok, mint a kémek. Szeretik a rejtélyes dolgokat. Legyen az tárgy, film, vagy a saját megjelenésük. Imádják a furmányos dolgokat. A misztikumok fellelkesítik őket. Egy könyv, egy film, vagy egy több funkcióra használható tárgy örömet okoz nekik. Náluk nem szabad túlbonyolítani, túldíszíteni semmit. Maga a meglepetés okoz örömet és meglepetést nekik. Bár karakán egyéniségek, akik átviszik amit akarnak tűzön vízen, mégis szeretik a spirituális dolgokat.

Nyilas

A nyilas maga a simulékonyság, az alkalmazkodás, és a kommunikáció. Nem szeretik a pátoszos dolgokat, és valójában az ünnepekhez is csak alkalmazkodnak. A karácsony szelleme őket is megérinti, de jobban szeretik, ha hasznos dolgokat kapnak. Náluk valójában mindennel sikert érünk el, mert kellemes emberek és örülnek az adott szituációban. Ha mindenképp meg akarjuk lepni őket, egy utazás tökéletes! Imádnak világot látni, menni, felfedezni.

Fotó: Pixabay

Bak

Náluk lényeges az egyszerűség, az átláthatóság. Feltétlenül a praktikum viszi náluk a prímet. Nem kell csicsázni, szépítgetni semmit. A lényeg, hogy olyan dolog legyen, ami a kényelmüket szolgálja. Pontosan ezért egy plüsstakaró, egy technikai eszköz, vagy egy hasznos konyhai felszerelés tökéletes ajándék a számukra. Olyan ajándékba gondolkozzunk, ami földhözragadt, egyszerű, és hasznos. Szeretik a természetességet, a fa és a gyapjú anyagokat.

Vízöntő

Ők a másik jegy, akiknek örömet okozhatunk a legegyszerűbb dolgokkal is. Mivel kedélyes, simulékony, és általában jókedvű emberek, akik szeretik az életet, magának az ajándéknak örülnek. Nagy általánosságban elkötelezettek az ezotériához, és a hozzájuk köthető tárgyakhoz. Egy füstölő, egy kép, egy világ dolgait boncolgató könyv, biztosan jó választás lehet. Érdekli őket az asztrológia, a csillagászat, és minden elvont tudományág.

Halak

Nekik leginkább a kedves, romantikus, melengető dolgok passzolnak. Örök álmodozók, akiket vonz a romantika. Egyértelműen a művészetek érintik meg őket. Egy kedves családi történetet feldolgozó könyv, a festészet, szobrászat vagy az ezotéria felkelti érdeklődésüket. Amennyire imádják a pátoszos dolgokat, annyira realistán is szemlélődnek. Fontos számukra a vizualitás, a képi megjelenés. Számukra tökéletesen megfelel minden, amiben elúszkálhatnak, akkor is, ha nem sok jelentősége van a való életükhöz. A különféle szépítkezési szerekkel, illatos gyertyákkal, de akár egy különleges fürdősóval is érdemes meglepni őket.

Nyilas – a Szent András hava, Karácsony hava

Skorpió hava – mélység és magasság

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!