spot_imgspot_img
spot_img

Hogyan ölel meg a párod?

-

Article Top Ad (AdSense)

Egy párkapcsolatban az ölelés fontos szerepet játszik, hisz a testbeszéd képes akár néhány mozdulattal elárulni azt, hogy a párod vagy kiszemelted mennyire szerelmes beléd. Az ölelés stílusa sokmindent kifejez, ezért fontos az, hogy hogyan csinálja ezt partnerünk.

Hátulról ölelés:

Ez az ölelés arra utal, hogy a kiszemelted nagyon védelmező veled szemben és nem riad vissza semmitől, egyértelműen azt akarja kifejezni, hogy nagyon szerelmes beléd. Ennek ellenére, ha csak szinte mindig így ölel meg, és kerüli a szemtől szembeni gesztusokat akkor lehet, hogy nem mer közelebb kerülni hozzád, kissé félénken és zárkózottan közelíti meg a kapcsolatotokat.

Forrás: Pexels / Fotó: Arina Krasnikova

A hátadba vereget miközben megölel:

A régen látott ismerősök vagy legjobb barátok szokták ezt az ölelést alkalmazni, szóval ha párkapcsolatodban rengeteg ilyen gesztust tapasztalunk, akkor az nem jelent jót. Leginkább arra utal, hogy pasid csak egy közelebbi barátként tekint rád, nem igazán szerelmes. Számára fontos az, hogy jó viszonyotok legyen, szereti a társaságodat, de csak ismerős szinten és nem is nagyon akarja megváltoztatni ezt a szakaszt. Tetszel neki, ám nem képes mélyebb érzelmeket táplálni irántad, ezért fontos, hogy ha érzékeljük az ölelésnek ezt a típusát, akkor mélyen beszélgessünk el párunkkal.

A szemedbe néz miközben ölel:

Biztos ismerős lehet az az érzés amikor kiszemelteddel összenéztek és mindent elsöprően vágysz arra, hogy valami kapcsolat legyen köztetek, hisz nagyon vonzódsz hozzá. Ha pasid közben a szemedbe néz, az azt jelenti, hogy odáig van érted és nagyon intenzív érzelemi vannak feléd. Az ilyen gesztus nem csak azt érzékelteti, hogy párod szerelmes, hanem biztos lehetsz abban is, hogy erős és megingathatatlan köteléket szeretne kialakítani köztetek, mivel sokat jelentesz neki és nem akar elengedni.

Távolság az ölelés között:

Ezt az ölelést egy kisebb távolság jellemzi, a testetek nem érintkezik, sőt néha olyan kínos érzés kerít hatalmába, mintha a párod nem is szeretne téged megölelni. Ennek egyszerű az oka, lehet, hogy egy kisebb probléma merült fel a párkapcsolatotokban, erre az a jó megoldás, ha leültök és mélyen elbeszélgettek.

Mély ölelés:

Ha párunk mindkét kezével átkarol és nagyon szorosan magához húz, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon mély érzelmeket táplál irántad. Ennél a gesztusnál úgy érezheti, hogy megtalálta élete nőjét. Ez a fajta ölelés megmutatja, hogy tiszta szívből szeret és nem csak ott akkor, hanem hosszú távon tervez már veled. Az rendkívül jó jel, ha már rég együtt vagytok és barátod még mindig ugyanúgy ölel.

Csak te öleled meg:

Sokszor megeshet, hogy te öleled meg pasidat, aki ezt a gesztust gyengéden vagy egyáltalán nem viszonozza. Ha ez a probléma gyakran előfordul akkor arra utal, hogy te valószínűleg sokkal szerelmesebb vagy barátodba, mint ő beléd. Ez nem jelent feltétlenül problémát, hiszen mindannyian másképp működünk, lehet, hogy a benned dúló érzések jóval intenzívebbek.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!