spot_imgspot_img
spot_img

Hatásos zsírbontás egy egyedülálló technológiával

-

Article Top Ad (AdSense)

Sajnos, ha csak egy kicsit is nem figyelünk oda, vagy nem a legszerencsésebb genetikával rendelkezünk, akkor a plusz kilók pillanatok alatt felszaladnak ránk és makacsul ragaszkodnak is hozzánk. A rendszeres sport vagy a diéta nem elég, hogy megszabaduljunk a felesleges zsírrétegtől. Főleg, ha csak egy-egy pontra, célzottan a hasunkra, a combunkra vagy a csípőnkre szeretnék fókuszálni. Izzadás és koplalás nélkül is van rá hatásos, fókuszált megoldás, amivel végleg megszabadulhatunk a nemkívánatos feleslegtől: ShapInPulse testkezelés.

ShapInPulse gép 

2017-ben jelentek meg az első tudományos dokumentációk, kísérletek a lézeres zsírbontásról, majd ezeket továbbfejlesztve, a ShapInPulse gép 2020-ban debütált az anyacégnél, Olaszországban. Magyarországon elsőként  a Laser&Body -ban található meg, így egyedülálló a magyar piacon is.

A technológiáról:
Tudományos kísérletek, tanulmányok kimutatták, hogy a bőr alatti zsírszövet hőmérséklet emelkedése 42 fokról 47 fokra egy lokalizált területen lipolízis folyamatot indít el, ami növeli a zsírsejtek áteresztő képességét. A lézer a zsírsejtek membránját feloldja, kipukkasztja, melyek a nyirokrendszer útján távoznak a szervezetből. Ez a kezelés végleges megoldásnak számít, hiszen ezek a zsírsejtek már nem képesek többé működni, terebélyesedni, sokszorosodni.

A kezelés lényege: 

A ShapInPulse 1060 nm hullámhosszon működő dióda lézeres gép, ami célzott 

hatással működik a lokális zsírlerakódások ellen.
Területileg kizárólag a has, csípő, fenék, combok és felkarokon alkalmazható.
Gyengéd, abszolút fájdalommentes, viszont maximálisan hatékony zsírbontó kezelés. Fontos róla tudni, hogy nem egy soft laser technológiáról beszélünk, hanem egy HARD LASER orvos-esztétikai gépről, ami rendelkezik a Medical CE tanúsítvánnyal is. Fontos azt is megjegyezni, hogy pl. a zsírfagyasztással ellentétben itt nem maradnak hegek, égési nyomok, illetve a test is egyenlő mértékben változik a kezelt felületen, vagyis nem lesznek “besüllyedések, lyukak”.A kezelés menete:
– Minden alkalom konzultációval kezdődik, ahol a kontraindikációkat is megvizsgálják.
– Ezután mérések következnek, majd lefertőtlenítik az adott területet.
– Fontos, hogy a kezelő és a vendég is speciális lézer szemüveget viseljen, hiszen mint ahogy az előzőekben olvasható volt, ez egy 1060 nm-en működő hard laser technológia.
– Miután felhelyezték a lézerfejeket, elindul a folyamat, ami 30 percig tart.
Egyszerre 4 fej dolgozik, darabonként 32 cm2 mérettel. Ez alatt a vendég hűvös érzést tapasztalhat (abszolút nem kellemetlen/fájdalmas) az erős hűtőfejek miatt.
– A kezelés végén minden esetben nyirokmasszázzsal (hullámmasszázs) támogatják a kiürülő salakanyagokat.

Az eredmény: 

A kezelt vendégen 3 héten belül több centiméter változás elérhető.

Hányszor kell alkalmazni: 

A ShapInPulse kezelés alkalmazható kis, közepes és nagyobb zsírpárnákon is. Természetesen ennek megfelelően állítják be a paramétereket.
Egy kúra – függetlenül attól, hogy melyik testrészen történik-, minimum 2, maximum 3 kezelésből áll, amit havonta egyszer lehet végezni. A kezelések között hetente minimum egy hullámmasszázs javasolt. Amennyiben még szükséges lenne az ismétlés vagy a páciens más területet is szeretne kezelni, úgy az 5 hónap kihagyás után lehetséges!

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!