Használj bőrbarát arctisztítót

-

Ahhoz, hogy bőröd egészséges és szép legyen az évek múltával is, elengedhetetlen, hogy napi szinten is gondoskodj róla. A smink eltávolítása és az arctisztítás fontos lépések, melyeket soha nem szabad elfelejteni, mivel ezek lehetővé teszik, hogy a bőr szabadon lélegezzen.

Állítsd helyre a bőrödet! Fedezd fel azokat az arctisztítókat, sminklemosókat, melyek nem csak kíméletesen tisztítják meg arcbőrödet, de a bőrápolás minden igényét kielégítik. Ezért ideális azok számára, akik profi bőrápolásra várnak.

Az összes Marionnaud termék előállítása során gondosan kerültek kiválogatásra azok az alapanyagok, amelyek megvédik arcbőrödet, miközben gazdagon hidratálnak is.

Fedezd fel a Marionnaud termékeket

Skin Syteme: Reset micellás víz

A micellás víz kíméletesen tisztítja a bőrt, megőrizve annak nedvességtartalmát. Ez a 3-in-1 termék tökéletes elfoglalt nők számára. Bőrödet tisztává, frissé, és csodálatosan puhává varázsolja. Minden bőrtípusra ajánlott. Alkalmazása: Tisztítsd meg az arcbőrödet reggel és este egy vattakorong segítségével.

Skin Systeme: Reset arctisztító

Az arctisztító tej kíméletesen tisztítja meg arcbőrödet, miközben selymesen puhává varázsolja. A zabkivonat és a Macadamia olaj gazdag és könnyű textúrája megőrzi a bőröd nedvességtartalmát, miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. Minden bőrtípusra ajánlott. Alkalmazása: Tisztítsd meg arcbőrödet reggel és este egy vattakorong segítségével.

Skin Systeme Hydrate Rich Rehydrating Cream 

Gazdag hidratálókrém, normál és száraz bőrre. Azonnal revitalizál és 24 órás hidratálást biztosít. A bőr láthatóan simábbá és természetesen ragyogóvá válik. Svájci gleccserekből származó vizet tartalmaz, amely ásványi anyagokban gazdag és azonnal beépül a bőrbe. A vadárvácska kivonat biztosítja a bőr nedvességtartalmának fenntartását, a növényi alapú cukorkomplex pedig pedig stimulálja a hiarulonsavszintézist és megtartja a vizet a bőrben. Dermatológiailag tesztelt. Alkalmazása: Reggel és/vagy este a megtisztított arcbőrön.

SkinSysteme Hydrate SOS Eye Cream

A hidratáló szemkörnyékápoló felébreszti a fáradt szemeket. 24 órás hidratálást biztosít, gél textúrája pedig nem hagy ragacsos érzést a bőrön. A szemkörnyék érzékeny bőre kisimul és friss érzetet hagy maga után. Svájci gleccserekből származó vizet tartalmaz, amely ásványi anyagokban gazdag és azonnal beépül a bőrbe. A vadárvácska kivonat biztosítja a bőr nedvességtartalmának fenntartását, a növényi alapú cukorkomplex pedig pedig stimulálja a hiarulonsavszintézist és megtartja a vizet a bőrben. Dermatológiailag és szemészetileg tesztelt.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!