Három tökéletes úti cél szerelmeseknek

-

Eljött a romantikus hosszú hétvégére vágyó szerelmesek ideje, hiszen már nemcsak hazai, de számtalan külföldi úti cél közül is válogathatnak a meghitt napok eltöltéséhez. Íme három közkedvelt város, amelyek egyedi mediterrán hangulatuk mellett programokban és látnivalókban gazdag élményt is kínálnak.

Szardínia magával ragadó ékszerdoboza Alghero, a kis lélekszámú olasz város, amelynek hangulatos utcáit belengi a romantika. A látvány szinte képeslapra kívánkozik: naplemente, színes házak, meghitt vendéglők, és persze pezsgő éjszakai élet. Az olasz életérzést a helyi specialitással, a culurgione megkóstolásával érdemes megkoronázni. Az óváros szépségeinek felfedezése után már csak hab a tortán egy romantikus séta a tengerparton.

Azok a szerelmesek, akik nyüzsgésre és kulturális csodákra kíváncsiak, Madridban találhatják meg számításaikat. Az élettel teli nagyváros látnivalóinak és programlehetőségeinek száma végtelen. Napközben a csodaszép parkok, a grandiózus múzeumok, illetve a helyi éttermek teraszain érdemes eltölteni az időt, napnyugta után pedig a szenvedélyes spanyol atmoszférát is megtapasztalhatják az odalátogatók a királyi város utcáin.

A ciprusi Lárnaka azoknak a pároknak tökéletes választás, akiknek a romantika egyet jelent egy csendes, meghitt elvonulással. A település óvárosának felfedezése mellett a tengerparti pihenést is érdemes beiktatni a programok közé. A város békés és kellemes hangulatát a lenyűgöző tengeri panoráma koronázza meg, a parti sétány programjait pedig a narancsfák édes illata teszi még különlegesebbé.

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni utazásunk megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

A Wizz Airnek az utasai és a személyzete egészsége továbbra is a legfontosabb, ezért – bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrt és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

A járatokra jegyek a wizzair.com oldalon és a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalhatók. A WIZZ Flex szolgáltatás pedig továbbra is a nyári utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak a nyári utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat.

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!