spot_imgspot_img
spot_img

Hamarosan valóra válik Pumped Gabo álma

-

Article Top Ad (AdSense)

Álmodj nagyot! – hirdeti az ismert kondisztár, aki idén tavasszal valóra váltotta régóta dédelgetett vágyát. A közkedvelt Szabó Gábor, művésznevén Pumped Gabo számtalan kereskedelmi csatorna műsorában bukkant fel az elmúlt években, mindenhol kidolgozott felsőtestével és macsó stílusával parádézott. Ám az életművész egyedi humorával és méretes izmaival nem csak a hazai, hanem a nemzetközi közönség szívébe is belopta magát.  Ez alkalommal egy főműsoridős amerikai produkcióban láthatjuk augusztustól: az MTV The Challenge című ikonikus műsorában izgulhatnak érte a nézők, ahol változatos megmérettetésekkel teszi próbára magát.

Szabó Gábor sztorija egészen egyedi a hazai médiában, hiszen ritkán történik meg az, hogy a teljes ismeretlenségből, szinte a véletlennek köszönhetően váljék valaki a legnagyobb televíziócsatornákat meghódító arccá, akit az egész ország ismer. Pumped Gabo a Jersey Shore reality-sorozaton nőtt fel, így már egészen fiatal korábban arra az elhatározásra jutott, hogy belőle valóságshow-sztár lesz.

Napsütötte karizma

Először 2015-ben a Balaton Sound elektronikus zenei fesztivál fitneszbajnokságán figyelt fel a média táncára, kidolgozott izmaira és magabiztos kisugárzására, majd egy csapásra sztár lett, és számos műsor hívta meg egy-egy vendégszereplésre. Kedvesével hősiesen küzdött a Nyerő Páros próbatételein, az Ezek megőrültek! című vetélkedőben semmi sem riasztotta vissza, de szerepelt a Gyertek át! sztárvetélkedőjében és a Playback Párbajban is. 2017-ben pedig megtört a jég: saját műsorának sztárja lett, a Pumpedék két évig futott az RTL Spike-on.

Lengyel hódítások

Ezután semmi sem szabhatott gátat Gabo ambícióinak, sőt, erre még az országhatárok sem voltak képesek. 2019-ben Lengyelországban villantotta meg idehaza már régóta hírhedt, izmos felsőtestét. Az MTV Varsó Shore című műsorához Lengyelország legbulisabb arcait válogatták össze, hogy együtt partizzanak estéről estére. A Jersey Shore lengyel változatában a helyi arcok között Pumped Gabo szereplése is emlékezetes volt egyedüli magyarként, ugyanis az összes lány felfigyelt a fiú kidolgozott kockahasára és bicepszére. Még kisebb-nagyobb rivalizálások is kialakultak a hölgyek között a magyar ifjú szívéért, aki képes volt elérni, hogy a lengyel kollégák is gyakorolják az angol nyelvet.

Az eddigi legnagyobb kihívás

Idén egy újabb, hatalmas állomáshoz érkezett a gyúrós valóságshow-hős karrierje, ugyanis az amerikai The Challenge vetélkedőműsorban mutathatta be tehetségét. A produkciónak köszönhetően Gabo nem csak magyar és lengyel viszonylatban lesz széleskörben ismert, hanem az Egyesült Államokban, és az egész világon megismerhetik a nevét.  „Tudtam, hogy nehéz lesz a műsor és mentálisan is fizikailag is megterhelő, de izgatottan vágtam bele” – mesélte. „Ez volt az első amerikai vetélkedő, amin részt vettem, így természetesen izgultam, nagy volt a nyomás. Tudtam, hogy parádés karakterek lesznek a műsorban, de mindent beleadtam és izgalmas kalandokon vehettem részt” – tette hozzá. A sztár azt is elárulta, hogy rengeteg tapasztalatot szerzett, és most már tudja, miken változtatna, ha visszatérne a következő évadokra. Ami a jövőt illeti, Gabo a DJ-zésre kíván nagyobb hangsúlyt fektetni ezentúl, és következő célja, hogy a zeneiparban is letegye névjegyét.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!