spot_imgspot_img
spot_img

Halburgerrel és mangalica lakomával hozza el a nyarat az OMV

-

Article Top Ad (AdSense)

Hazai ízekre épülő ínyenc szendvicsekkel, frissítő salátákkal és könnyed desszertekkel újul meg az OMV VIVA Gourmet Selection kínálata június elsejével. A legújabb termékek különleges magyar alapanyagokkal, szigetközi halpogácsával és mangalica különlegességekkel idézik fel a klasszikus hazai ízeket. 

Június elején két-két új szendviccsel, salátával és desszerttel újul meg az OMV VIVA Gourmet Selection kínálata. A legújabb kollekciót – a korábbi évekhez hasonlóan – ismét Palágyi Eszter, a Szigliget Várudvar Étterem Executive Chef-je állította össze, prémium hazai alapanyagok felhasználásával. 

A Mangalica lakoma alapját egy sörös kristályzsemle adja, melyben a mangalica pörköltszósz, szívsonka, kolbász és házi disznósajt markáns ízeit a friss zöld rukkola lágyítja. A húsimádóknak készült szendvics mellett a kínálatban megtaláljuk Palágyi Eszter Magyaros halburgerét is: harcsából készült szigetközi halpogácsát, amit majonézes petrezselymes burgonyasaláta, lilahagyma és rukkola egészít ki.

Mindkét szendvics esetében a hazai alapanyagok felhasználása volt a cél. A Mangalica lakoma húskészítményei a több mint 150 éves Gyulahús Kft.-től származik. A Szigetközi halpogácsa a Bajcshaltól érkezik, Magyarországon tenyésztett afrikai harcsából készül, kiváló minőségű húsa omlós, szálka nélküli. Palágyi Eszter Halburgerébe pikáns fűszerezésű változat kerül, amely a hazai ízvilágot idézi fel. 

A szendvicsek mellett két új salátával is bővül a kínálat: a Paprikás csirkefalatok Az Ország Salátájával, valamint egy camembert-es nyári vegetáriánus salátával. Desszertként pedig Vaníliás madártej és Gyümölcsös tejberizs közül választhatnak a fogyasztók, országszerte 67 OMV töltőállomáson. 

A legújabb Gourmet Selection kollekció egy izgalmas fúziója a nyárias ízeknek és a prémium alapanyagoknak. Kifejezetten hazai termelőkkel dolgozunk együtt, hogy ezáltal minél szélesebb kör megismerje a regionális különlegességeket. A gourmet kínálat mellett az OMV VIVA portfóliója is folyamatosan megújul: a tudatos táplálkozásra épülő termékek között most már újrahasznosított csomagolású, ízesített croissantokkal is találkozhatnak a fogyasztók.  A célunk, hogy minél többféle, minőségi fogás és termék közül válogathassanak a töltőállomásra betérők – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere. 

A friss szendvicsek mellett az OMV hálózatában már elérhetőek a legújabb VIVA croissantok is a következő három ízben: csokoládés, vaníliás-epres és klasszikus vajas. A pálmaolaj-mentes péksütemények szabadtartásból származó tojással készültek, és könnyen fogyasztható, ideális snackek lehetnek akár egy kávé mellett, vagy gyors tízóraiként a hétköznapi rohanásban.  

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!